Vie Selected
Produktnummer:
194778

Telys 6-pk

Maxi, klar kopp, hvit
69,90
69,90
69.90
69.90
6990
NOK 1165/Stykk
Nettlager
Produktinformasjon
Flotte hvite Maxilys i klar kopp. Lysene brenner i cirka 20 timer. Maxilysene gir fint gjenskinn og egner seg i alle lykter og lysestaker av glass da det ikke vil renne noe parafinvoks. Leveres i 6-pk.

Telys er den mest populære lys-typen. Telys finnes i ulike størrelser og materialer som: stearin, parafin, blandingsvoks og LED.
Telyskoppen får du i både klar plast og aluminium. Ved bruk av gjennomsiktige lysholdere i glass, er det desidert finest med telyskopp i klar plast. Da får du et fint gjenskinn i hele lyset og unngår at aluminiumen synes gjennom lysholderen.
Telys leder mye varme og skal derfor brukes i lykter og lysestaker med god ventilasjon. Også selve telyskoppen blir svært varm, så sett ALDRI telys rett på bordet. Sørg for å bruke et brannsikkert underlag.
Juster alltid veken slik at den står rett før du tenner lyset og vær nøye med at lysene står stødig og flatt slik at den flytende voksen ikke renner ut og at flammen ikke blafrer mot siden. En direkte flamme mot kanten kan overtenne telyset eller smelte plastkoppen.
For å få mest ut av telysene, bør du ha et utvalg av telys med ulike brenntider, og la lysene brenne helt ut. Brenner du telysene flere ganger, reduseres brenntiden, og fare for at veken ligger og brenner ut i siden, øker.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
194778
GTIN
7022810880538
Antall i forpakning
6 stk
Brenntid
20 timer
Lagerstatus i butikk