Home
Produktnummer:
211932

Teppe Nevada

160x220 cm m/frynser
1499,00
1499,00
1499.00
1499.00
1499,-
Nettlager
Reserver i butikk - hent om 1 time
Produktinformasjon
Nevada er et fargenøytralt teppe med frynser og spennende tekstur som passer i ethvert rom. Nevada er mykt og godt, og passer derfor fint i stuen eller på soverommet. Luvhøyden har en low/high-effekt, som gjør teppet spennende og unikt. Den lyse fargen er fin til alle typer gulv, og slåss ikke med andre farger. Vi anbefaler å bruke et teppeunderlag under Nevada-teppet.

- Slitesterk
- Enkel rengjøring
- 3 cm luvhøyde
- Lofri og antistatisk
- Bakside av jute
- Øko-Tex-sertifisert

Materiale: 100 % polypropylen

Syntetiske tepper har mange praktiske egenskaper – de er slitesterke og derfor veldig anvendelige i alle rom med stor trafikk som barnerom, entreen eller under kjøkkenbordet. I tillegg er de lette å rengjøre. Siden de også tåler vann bedre enn naturmaterialer, er flekker og skitt enklere å fjerne. De har også god fargefasthet (falmer ikke), er lofrie og antistatiske slik at de verken tiltrekker seg, eller lagrer, støv. Antiskliunderlag anbefales.

Materiale og egenskaper
100 % polypropylen
Øko Tex-sertifisert
3 cm luvhøyde
Tåler gulvvarme
Lyddempende
Lofritt og antistatisk
Tåler vask med fuktig klut
God fargefasthet

Rengjøring og vedlikehold
Regelmessig støvsuging (børsteløs). Flekker fjernes med fuktig klut og lunkent, rent vann eller mildt såpevann (Zalo). Ikke gni på flekken, sug ut væsken ved å presse kluten/papiret mot den. Teppet tåler kjemiske flekkfjerningsprodukter – følg produsentens anbefalinger.

Miljø og bærekraft
Dette teppet er Øko Tex-merket. Øko Tex er en internasjonal sertifisering for tekstiler som ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer eller andre hormonforstyrrende kjemiske eller miljøskadelige tungmetaller.
Kan sorteres som restavfall, brennbar rest, eller til ombruk (sjekk med din kommune).
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
211932
GTIN
7022810953492
Bredde (cm)
160 cm
Godkjenning
Øko-Tex
Lengde (cm)
220 cm
Materiale
Polypropylen
Lagerstatus i butikk