Påskegodt for liten og stor

Hos Europris finner du massevis av deilig påskegodt som passer til både å fylle påskeegget, til barne-tv og påskekrimmen. Vi har noe for enhver smak, enten du er av den seige typen, den syrlige , den salte eller den søte. Eller alt på én gang – det er lov å få i både pose og sekk til påske! Finn alle familiens favoritter blant store sjokoladeplater, gøyale sjokoladefigurer og -egg, påskemarsipan i ulike varianter, den kjente og kjære Twistposen eller Kvikk lunsj som smaker like godt til kaffekoppen i solveggen som på skituren. Ta turen innom og fyll opp til påske med alt som smaker knallgodt!

Påskegodt med smak- og ferskhetsgaranti

Europris er store på smågodt i løsvekt. Ikke bare er utvalget stort, men vi er også de eneste med smak- og ferskhetsgaranti. Smak- og ferskhetsgarantien betyr kort og godt at om du ikke er 100% fornøyd med varene så får du pengene dine tilbake. Europris vet at nordmenn er veldig glade i godteri og derfor gjør vi alt vi kan for å tilby det største utvalget og den beste kvaliteten.

Påske uten sukkerkick

Sukkerkick er et kjent fenomen og ikke noe som er forbeholdt barn (selv om det oftest kommer til uttrykk hos barn). Også voksne kan få sukkerkick. Sukker påvirker blodsukkernivået i kroppen og gir svingninger som kan gi forbipasserende hyperaktivitet etterfulgt av en slags nedtur. Det er likevel fult mulig å kose seg i påsken selv om man tar hensyn til kroppen. En av de viktigste tingene du kan gjøre for å forhindre for store svingninger i blodsukkeret er å ikke spise godteri på tom mage. Fett og proteiner bremser svingningene. Gi barna en banan eller en grov brødskive før de kaster deg over godteriet, eller bestem at dere venter med påskeegget til etter frokost eller middag. Husk at nøtter og bær også er en fin erstatning for klassisk godteri.