Hårfarge

Du finner alle de største merkevareleverandørene på hårfarge hos Europris: både L´Oréal, Garnier, Schwartskopf og Syoss. Dette er alle eksperter med lang erfaring både innen hår og farger, også bleking. Til sammen tilbyr de en nærmest uendelig variasjon av farger og nyanser mellom lys blond i den ene enden av skalaen til ravnsvart i andre enden. Og for de mest vågale finnes både knall rosa og lilla! Dekk grå hår og se like ung ut som du føler deg, eller bare overrask deg selv med ny hårfarge. Bli ny akkurat når du vil med skånsomme og pleiende produkter fra ledende hårpleieprodusenter hos Europris.

Hårfarge - følge trendene innenfor hårmote og hårfarge

Regnbuen har gitt oss uendelig muligheter. Hvorfor ikke ta med deg noen av fargene og vis verden hvem du er? Vår- og sommermote bringer oss ut av vinterdvalen med mye farge og glød. Med litt farge i håret kan du gå inn i hver årstid med variasjon og selvsikkerhet.

Uansett situasjon eller årstid kan man med ulike farger og nyanser forteller noe om hvem man er. Europris tilbyr en rekke produkter fra kjente merker, som enkelt og rimelig lar deg følge trendene innenfor hårmote og hårfarge, og et godt utvalg produkter som ivaretar både farge og glans.

Valg av hårfarge

Mange faktorer spiller inn ved valg av hårfarge. Hva er det siste fra Hollywood? Hva skjer på catwalken? Skal vi gå for en dempet, naturlig look, eller er det sterke, dramatiske farger som gjelder? I tillegg vil individuelle og mer personlige faktorer spille inn for hva man til slutt velger. Uansett hva som rører seg i motebildet, vil de fleste velge en hårfarge som harmonerer med både hud, ansikt, alder og personlighet.

For mange er det kanskje alderen som har begynt å vise seg med noen grå hår som du gjerne skulle ha skjult? Da gjelder det å finne noe som matcher den opprinnelige fargen du allerede har og trives med.

Fortell hvem du er med farge

Ønsker du å gå for et sterkere statement med farger som sort, rosa eller kanskje lilla? Europris tilbyr farger i utallige farger og nyanser fra anerkjente merker som Syoss, L`Oreal, Schwartzkopf og Garnier. Det finnes i alle fall noe for de som ønsker alt fra det platinablonde, naturlig blonde, mørkere blonde. Vi har også en rekke nyanser innen brunt og rødt. Uansett ønske, mulighetene er like mange som det finnes personligheter.

Ta vare på håret ditt

Når du har funnet din hårfarge, den som harmonerer med deg, er det viktig å velge hårprodukter som pleier og ivaretar fargen. Samtidig ønsker du produkter som pleier håret, gir god duft og glans. Valg av hårfarge vil gi ulike behov innen hårpleie. Et bleket hår vil trenge produkter som gjenoppbygger og gir glans. Farget hår vil trenge produkter som gir fargen glød og hold. Europris tilbyr en rekke hårpleieprodukter i ulike priskategorier som hjelper deg med dette. Vi har shampoo og balsam fra en rekke store merker som LÓreal, Wella, Redken, Garnier, Tigi, Syoss, Define og Sunsilk som retter seg mot ditt hårs behov.

Tidens tann – de små grå

De aller fleste av oss vil før eller senere oppdage sine første grå hår. Noen finner dem allerede i tyveårene. Andre flere tiår senere. Aldersspennet er stort for når det skjer. Uansett alder, mange føler det grå håret etterhvert gir dem et eldre preg, og ønsker å legge en farge over. Dette gjøres enkelt og rimelig med hjemmefarging / bleking av håret. Det gir deg straks et friskere og mer ungdommelig utseende. Samtidig kan du jo benytte muligheten til å prøve noe nytt. Husk at det aldri er for sent å fornye seg selv.

Få håret til å skinne i enhver anledning

Tenk på alle anledningene hvor du ønsker å ta oss best mulig ut. I noen situasjoner passer en mer sofistikert og nøytral look. Andre ganger er det på sin plass med mer glitter og glamour. Ikke la hårfargen begrense deg. Fargenyansene kan være det som setter prikken over i-en. Med rimelige og enkle grep kan du gi deg selv det lille ekstra som skal til for å skinne.

Gi deg selv litt «meg-tid»

I en hektisk hverdag med både tidsklemme og multitasking kan det være vanskelig å finne tid til seg selv og mange kjenner at tiden til hud- og hårpleie ikke strekker til. Med mulighet til å farge/bleke håret hjemme, gjør det straks saken enklere. Sett av 30 minutter, og du vil føle deg som ny. Og hvorfor ikke gjøre 30 minutter til en hel time. Kombiner hårfarging med et deilig bad eller litt manikyr. Eller kanskje en forfriskende ansiktsmaske.

Hårfarging kan også gjøres sammen med vennegjengen før en fest eller reise. «Meg-tid» kan bli til «oss-tid». Forny hele venninnegjengen på 1-2-3. Kombiner nytt og spennende hår med god musikk og gode venner, og vi garanterer god stemning.

Tips for en vellykket farging av håret:

Uansett hvilket merke du velger, er det noen enkle råd som gjelder.:

  • Les alltid bruksanvisningen nøye og følg den til punkt og prikke. De forskjellige produktene kan skille i bruk!
  • Bruk håndklær og eventuelt klær som kan tåle en flekk eller to.
  • Bruk hansker.
  • Legg litt olje, vaselin eller lignende i pannen og videre rundt ved hårfestet for å gjøre det enklere å fjerne hårfarge som måtte komme utenfor håret.
  • Del håret inn i partier for best mulig fordeling av farge.
  • Skyll håret godt i etterkant og bruk eventuelt medfølgende balsam.
  • Bruk riktige hårprodukter som ivaretar fargens intensitet og glød.
  • Til slutt. Følg første punkt.