Sminketilbehør

Sminke er en del av hverdagen for mange av oss, og med det følger også et behov for det rette sminketilbehør. Enten man går for en naturlig look eller en mer glamorøs variant, vil den beste finishen komme ved bruk av riktig sminke brukt med riktig tilbehør.

Sminkekoster - forskjellige koster til ulik type sminke og resultat

For å oppnå et godt resultat når man legger foundation, concealer eller rouge, er det viktig at man bruker rett sminketilbehør, nemlig en god sminkekost. De kan brukes til å legge både pudder, flytende foundation og concealer. Europris tilbyr en rekke ulike sminkekoster, både enkle og i sett. Enten du vil gå for en stor kost som dekker større flater eller en mindre som jobber mer på detaljnivå, vil Europris ha sminkekosten for deg. Unngå skjolder og ujevnheter, få en jevn, fin finish i huden ved hjelp av en sminkekost som passer for nettopp ditt behov.

Øyenskyggekost – For den perfekte øyenskygge

For å legge en perfekt øyeskygge, kreves det en kost som kan jobbe på mindre flater. Øyeskyggekoster er utformet for nettopp dette. Ofte vil man legge flere fargenyanser sammen, og en øyenskyggekost som jobber godt mot øyelokkets mange ujevnheter, vil gi et godt resultat. Europris tilbyr øyeskyggekoster fra en rekke forskjellige merker, og du vil garantert finne de kostene som passer til ditt bruk.

For å legge en perfekt eyeliner, trenger du en liten kost/pensel som kan legge en smal, jevn linje akkurat der du ønsker. Riktig utstyr vil hjelpe deg å få akkurat det resultatet du ønsker.

Øyevippene du drømmer om

Det er store variasjoner når det kommer til våre øyevipper. Ulike øyevipper gir ulike behov når det kommer til å finne den ultimate mascaraen. Noen ønsker en diskrét look, andre går for en mer dramatisk variant med lange, fyldige vipper. Et godt utgangspunkt for å oppnå det perfekte resultat, er å ha det rette sminketilbehøret. En vippetang vil gi øyevippene en fin, buet look som sammen med mascaraen kan gjøre underverker for øyesminken din.

Her har vi oppsummert noen grunnleggende steg for steg for å legge den perfekte makeup:

 1. Start med et rent, renset ansikt.
 2. Velg riktig hudkrem til din hudtype.
 3. Bruk en god sminkekost/børste til å legge concealer under øynene for å dekke over mørke ringer.
 4. Påfør foundation med sminkekost.
 5. Avslutt med en sminkesvamp for et jevnt, perfekt resultat.
 6. Pudder foundation kan legges over med en stor sminkebørste i tillegg.
 7. Bruk en mindre øyenskyggekost til å legge en fin øyenskygge, enten en farge eller flere ulike fargenyanser.
 8. Legg eventuelt på eyeliner. Flytende påføres med en liten pensel.
 9. Påfør mascara, og avslutt med en vippetang for å få den rette krøllen på vippen.
 10. Legg rouge mot og over kinnbeina. Bruk en sminkekost som er egnet til dette.
 11. Avslutt med farge/gloss på leppene.

Europris tilbyr et bredt utvalg sminketilbehør fra blant annet Eco-tools og Real Techniques, og gir deg tilbehøret du måtte trenge, enten du vil legge en naturlig makeup for jobb og fritid, eller en mer glamorøs look med kraftigere farger, glitter og høy partyfaktor.