Pynt til påske som gleder

Har du lagt merke til hvordan påskefølelsen øker i takt med at den gule fargen kommer på plass? Enten det blir påske til fjells eller bypåske er det hyggelig å pynte og gjøre litt ekstra stas på feriedagene, og det behøver hverken være dyrt eller uoverkommelig. Med noen enkle og rimelig grep kan du spre den gode påskefølelsen i alle rom. Ta en tur på Europris og kom i påskestemning til lave priser – se vårt utvalg av hyggelige og morsomme påskefigurer til både peishylla og hagetrappen, koselige eggeglass til påskefrokosten, gule servietter og påskekyllinger. Sett en vase med lubne, myke gåsunger på bordet – hos Europris har vi kunstige gåsunger som hverken får deg til å nye, klø eller gråte.

Pynt til påskebordet

Påsken er en god anledning til å være sammen med familie og venner. Skal du invitere på lammelår eller påskefrokost finner du det du trenger for å forvandle spisebordet til et hyggelig påskebord. Dekk med gule servietter, gule stearinlys eller en hyggelig bordløper med påskemotiver. Til frokosten har vi nydelige eggeglass til hele familien og alle overnattingsgjestene. Se alt av påskepynt her >>

Pynt du lager selv

Hva med å lage påskepynten selv? Ta hele familien med ut på tur på leting etter en passelig stor gren (gjerne med flere utstikkende grener) som du kan ta med hjem. På grenen henger du alle familiens malte egg. Eggetreet blir garantert et både dekorativt, fargerikt og personlig påskeinnslag. Ikke minst er det hyggelig at ikke de malte eggene blir kastet. Desto flere egg, desto finere blir det. Et annet alternativ er å fylle en stor, gjennomsiktig klar glassbolle eller -fat med de malte eggene. Dette blir også en kjempefin og fargerik dekorasjon til peishylla eller på stuebordet. Når påsken er over bruker du en eggekartong til å oppbevare de skjøre eggene i til neste år!