Julegavetips til barn

Ingen gleder seg så mye som et barn til julekvelden og utdelingen av pakker. Å se et forventningsfullt barn åpne en gave det har ønsket seg er ubetalelig. Lurer du på hva du skal gi får du noen tips her.

Jula er barnas høytid. De får så mye glede av at familien samles, og hver eneste julegave. Husk, det er ikke nødvendigvis det som koster mest, de liker best!

Her er våre beste julegavetips til barn.

Myke pakker som gleder

En stor bamse gleder både store og små barn. Vi har teddybjørner, megabamser, enhjørninger og mangle flere kosedyr som bare venter på å få flytte inn til deg.

For store barn er Magnetic Quick Rings en engasjerende leke. Over tid kan de kombiner flere pakker og gjøre komplekse triks med ringene. Gode å pusle med også for voksne for å redusere stress.

Leker

Vi har et stort utvalg av leker som barn elsker. Med dette flotte parkeringsanlegget kan mange barn leke sammen. Bygg det på julaften og tilbring tid sammen rundt det gjennom romjula. Settet inkluderer 7 etasjer, 2 motoriserte heiser og et batteridrevet tog!

Årets gavetips er denne herlige dansende lamaen. Den vrikker på hodet, og rumpa, og tvinger hele familien ut på dansegulvet. Gøy for små  og store.

Romjulen er den perfekte familietid. La store også må samles rundt et brettspill eller puslespill. Kanskje dere har det så gøy at dere spiller turnering over flere dager? Vi har et bredt utvalg av spill som vil engasjere på tvers av alder. Hvem i familien blir den beste?

Disse dukkene er midt i blinken for barn som er interessert i mote, hår og glitter. Dukkene har nydelige frisyrer, flotte klær og tilbehør.

Hva med en ny bestevenn i gave? Disse Rainbocorns og Hatchimals er utrolig søte og blir fort uadskillelige fra barnet.

Praktiske gaver

Det er ikke gøy for barna å leke ute i kulda hvis tærne blir kalde! Med Trysilsokken kan hele familien tilbringe mange timer utendørs.

Finner ingen produkter som passer til valgene.