Skap et ryddig hjem med smarte oppbevaringsløsninger

iBoks - alt du trenger av oppbevaring

Rot tar mye plass, krever tid og skaper stress. Samtidig kan det oppleves overveldende å rydde i rot du har brukt en livstid på å skape.  Dersom du rydder ordentlig skal det minimalt til for å opprettholde et organisert hjem.

Det du trenger er gode oppbevaringsbokser og funksjonelle reoler eller hylle-systemer. 

Få ferdig ryddingen med iBoks!

ORTHEX SMARTSTORE

Tåler fra -40ºC til 120ºC. Godkjent for oppbevaring av mat og kan stables. Resirkulerbar plast. 10 års garanti. Produsert i Sverige.

PLAST TEAM HOMEBOX

Tåler fra -20ºC til 100ºC. Godkjent for oppbevaring av mat og kan stables. Resirkulerbar plast. 5 års garanti. Dansk design.

SmartStore

Få orden i sysakene

Bokstavelig talt. Plastboksene og plastkurvene er et fint lagringssted for nål og tråd, garnnøster og strikketøy. Med en Bedroller på hjul kan du enkelt rulle den under sofaen eller kanskje til og med godstolen der du sitter med strikkingen.

Oppbevaringsbokser passer til alle typer hobbysaker som utstyr til scrapbooking, maling og tegnesaker.

Hva har du i roteskuffen? 

Vi har alle en kommode fylt med rot et sted i hjemmet. Hva med å bruke våre flettede plastkurver som skuffdelere og en kurv til regninger, en til nøkler, en til briller? 

Smart dekor

Oppbevaringsbokser og plastkurver er ikke bare funksjonelle, de kan også være dekorative. Hyller som er overfylt med ting og tang kan oppleves som rotete, så hvorfor ikke sette ting i system og få en ryddigere overflate ut mot rommet? Våre flettede plastkurver er stilrene og kommer i både sort og hvitt. Orden er mer dekorativt enn man skulle tro!

Ekstra bod i hagen?

Noen ganger har man rett og slett ikke plass nok i bod og garasje. Da kan du kanskje løse problemet med en ekstra hagebod?