Solcellebelysning

Søte dyr

Solarlys, også kjent som solcellebelysning, har fått en solid plass i mange norske hjem de siste årene. Det finnes mange varianter som kan brukes til ulike formål. Hos Europris finner du blant annet solarlys utformet som supersøte dyr og figurer, og disse kan virkelig sette stemningen i hagen eller på terrassen på sommerkveldene.

Klassiske solcellestaver

Vi har også de klassiske solcellestavene som du kan sette rett i jord eller annet underlag. Disse er perfekte å bruke for det lille ekstra i hagen, enten for å markere eller lyse opp spesifikke områder, eller for å kunne nyte blomstene og den gode stemningen når du slapper av om kvelden.

Solcelleslynger

Skal du feire eller invitere noen til en spesiell anledning kan solarlys være med å sette den rette stemningen. Vi har solcelleslynger som kan henges i tak eller på vegg, som setter et fint preg på feiringen

Solarlykter

Vi har også flere ulike varianter av solarlykter, som kan gi en festlig stemning. Du kan selvsagt pynte uteplassen med en solcelleslynge eller lykter uten å feire noe spesielt også, dersom du føler deg virkelig dekorativ.

Glasskrukker med solcellelamper

Om du er på jakt etter noen lykter med det lille ekstra, har vi også glasskrukker med solcellelamper. Glasskrukkene kan være en del av dekoren på sommerbordet, uteplassen, henges på en vegg eller plasseres i en hylle eller annet du måtte ha tilgjengelig. Det klassiske og tidløse utseende gjør at de passer nesten hvor som helst, og til hvem som helst.

Lyskuler i ulike størrelser

Solcelle lyskulene gir en superfin effekt på ulike underlag. Har du grus kan en eller flere av disse lyskulene gi en flott effekt, og har du en platting eller uteplass kan lyskulene gi et eksklusivt preg på plassen. Kombiner gjerne med noen utepotter og planter, og du får en virkelig lekker dekorasjon på uteplassen din - og kan nyte sene sommerkvelder med perfekt belysning.