Nye sider for strikkeoppskrifter er lansert!

Er du på utkikk etter ditt nye strikkeprosjekt? Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart!

Mer om den nye strikkesiden

Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. Uansett om du er en erfaren strikker, eller har et ønske om å bli bedre, har vi en strikkeoppskrift til deg.

Her finnes alt fra lekre og lune gensere, babysett, putetrekk og annen interiørstrikk, sokker og mye mer. Her har vi noe for enhver smak, alder og årstid! Vi holder oss alltid oppdatert på trender samtidig som vi bevarer det klassiske og tradisjonelle – dette gjenspeiles i våre strikkeoppskrifter også.

Alle våre gratis strikkeoppskrifter inneholder all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt nest prosjekt. Du vil finne anbefalt garntype, hvilke strikkepinner du bør benytte, strikkefasthet og annen nyttig info for det beste resultatet.

Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris. Vi har både ullgarn, mohair blend, bomull, merinogarn, babygarn og mye mer. Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud. Du kan lese mer om våre garntyper her >>

Strikking er fantastisk hobby som gir mestringsfølelse, ro og ikke minst fantastiske og unike plagg. Jo mer du strikker jo mer kreativ og trygg blir du, og dermed kan du tilføye strikkeoppskriftene dine egne elementer. Et hjemmestrikkede plagg er også en flott, gjennomtenkt og personlig gave å gi bort til en du er glad i.

Velkommen til vår nye side proppfull av gratis strikkeoppskrifter, inspirerende prosjekter og oppskrifter med og uten strikkemønster! God strikking!