Superundertøy for barn, herre og dame - Stort utvalg

Superundertøy er det ideelle valget når du skal trene i kaldt vær. Superundertøy er mer tilpasningsdyktig og slipper ut mer av overskuddsvarme enn det konvensjonelt ullundertøy gjør, samtidig som du opprettholder tilstrekkelig kroppsvarme under treningsøkten. Europris har et stort utvalg av modeller innen superundertøy i tillegg til standard ullundertøy i alle størrelser – til en hyggelig pris.

SUPERUNDERTØY - TØRR OG VARM VED TRENING OG AKTIVITET

Superundertøy er teknisk undertøy laget av kunstfiber spesielt for å holde deg tørr og varm ved trening og aktivitet. Hensikten er at plagget du har innerst mot kroppen skal kunne transportere fuktigheten vekk fra kroppen. Superundertøy transporterer fuktighet/svette bedre enn ull og slipper ut mer overskuddsvarme, men isolerer mindre. I motsetning til ull absorberer ikke superundertøy fuktigheten selv, men fører den over til plaggene du har over.

Ved høy aktivitet og intensitet som som løping, sykling eller fotballtrening, anbefales superundertøy fremfor ull for en mer komfortabel kroppstemperatur. Ved lavere aktivitet som ved en rolig gå- eller skitur, en tur i akebakken eller liknende, anbefales ull.

Superundertøy er elastiske, behagelige og slitesterke klær som tåler røff bruk og mye vask. Hos Europris finner du superundertøy til både barn, dame og herre.

Polyester er det kunstfiberet som benyttes mest i produksjonen av sportsundertøy, enten i en blanding eller alene (100% polyester). Polyester er veldig allsidig og har en rekke egenskaper som gjør det spesielt godt egnet til sportundertøy. Det er veldig elastisk, er sterkt og holdbart, tar ikke til seg fuktighet og gjør plagget lettstelt, krøllfritt og hurtigtørkende. Polyester holder også godt på fargene, en stor fordel ettersom superundertøy gjerne krever vask etter hver bruk.