Bli høstklar

Høsten er her, og det betyr at luften blir kjøligere og tørrere, noe som kan være en utfordring for huden din. Vi har derfor samlet noen enkle, men effektive tips for hvordan du holder huden din sunn og fin i høst.

Ta vare på ansiktet ditt

Ha en kveldsrutine hvor du har fullt fokus på egenpleie. Bruk en næringsrik ansiktsmaske mens du senker skuldrene og har en rolig stund for deg selv. Velg ansiktsmasker som er beriket med hydrerende ingredienser, som for eksempel aloe vera eller hyaluronsyre. Det forsegler fuktigheten i huden din og gir deg en frisk glød som varer lenge.

Husk på leppene

Leppepomade er din beste venn når høstkulden setter inn. Sats på leppepomader som ikke bare gir fuktighet, men også beroliger såre lepper. Ha alltid en leppepomade lett tilgjengelig slik at du kan forebygge tørrhet og sprekker med et raskt strøk.

Pleie for hendene

Hendene dine får gjennomgå en del når temperaturen synker. Velg en håndkrem som har en rik konsistens, og som beskytter. For å bevare hendene dine ytterligere bør du pleie neglene dine med en neglolje som hjelper deg med å holde de sunne og glansfulle gjennom høsten.

Velvære for kroppen

Det er selvsagt viktig å huske på resten av kroppen din. Å smøre inn kroppen hjelper deg med å unngå kløende tørr hud. Velg en fuktighetskrem som absorberes raskt og gir en langvarig fuktighetsgivende effekt. Da vil du raskt kjenne at huden din blir myk og du føler deg velpleid. 

Gled deg over høsten

Med noen få enkle trinn og de riktige produktene er du klar til å møte høsten. Nyt den friske luften med fornyet glød og vitalitet.