Tips til valg av vibrator

Vibratoren har blitt en fast følgesvenn for mange, og det er ikke uten grunn. Det populære tilbehøret kommer i mange former og fasonger, samtidig som at de forskjellige variantene stimulerer forskjellig. Det betyr at du enkelt kan finne flere enn en favoritt. Det eneste som betyr noe er hva som pirrer deg.

Fordi det finnes så mange forskjellige vibratorer, kan det være vanskelig å vite hva du bør velge - spesielt om du er på jakt etter din første. Vi har derfor laget en liste for deg som er på jakt etter tilbehør som lar deg oppleve nytelse, på et nivå du kanskje ikke har opplevd før.

Vibratorguide

Den klassiske vibratoren

Den klassiske vibratoren har en enkel, men elegant fasong og lager herlige vibrasjoner. Den brukes til stimulering av klitoris, men passer like godt til vaginalt bruk. Fordi den kommer i mange forskjellige størrelser kan den fint brukes når du skal ha det gøy med partner, som når du er alene. 

Ønsker du en liten og lett vibrator er en minivibrator et godt valg, mens en leppestiftvibrator er et smart valg dersom du ønsker en diskré liten hjelper når du skal ut og reise.

G-punkts vibrator

Denne vibratoren treffer det berømte punktet som får det til å krible i hele kroppen. Den har en kurvet form som er skapt spesielt til å stimulere g-punktet og passer godt til stunder hvor du ønsker å utforske alene. Dersom du ønsker å prøve en sikker variant, bør du prøve vår g-punkts vibrator. Den har vibrasjonsmønstre og er enkel å rengjøre. 

Klitorisvibrator

Denne vibratoren er formet spesielt for å stimulere klitoris, og er det perfekte tilbehøret når du skal utforske med partneren din.

Alle leketøy

Ikke glem glidemiddel 

Et glidemiddel lar deg utforske fritt uten at du trenger å tenke på noe annet enn komfort. Det lar jobben gå som smurt og uten ubehagelig friksjon. Dersom du ønsker et pirrende glidemiddel for litt ekstra god stemning, er en stimuleringsgel et perfekt valg!

Pirrende tilbehør