Publisert: 15. januar 2020 | Oppdatert: 11. juni 2024

Oppskrift på toast, panini og belgiske vafler

MER TIL OVERS? BRUK MIDDAGSRESTENE!

Har du litt kylling, kjøtt eller fisk til overs etter middagen? Bruk det i en toast eller panini til lunsj dagen etter. Med vår multifunksjonsgrill og toastjern fra Salter kan du enkelt lage supergode panini og smørbrød og imponere venner og familie med stor variasjon. Toastjernet har utskiftbare grillflater, slik at du også kan tilberede kjøtt og grønnsaker direkte med grillfunksjonen.

DU TRENGER

X ant. Rester av kylling, kjøtt eller fisk - vi bruker kylling i denne oppskriften.
Litt Pesto
1 stk Mozzarella
Noen skiver Brød
1 stk Toastjern

SLIK GJØR DU

Riv opp kyllingkjøttet, så det er minst mulig store biter.

Ha smør på hver av brødskivene. Her kan du også ha litt salt og pepper på om du ønsker det.

Ha på mengde pesto etter ønske, og fordel mozzarella på hver av skivene.

Til slutt har du på revet kylling på den ene skiven, og legger skivene pent sammen mot hverandre.

Ha toasten inn i jernet og vent til osten har smeltet og brødet er gyllent.

Dersom du ikke ønsker å lage toast, kan du ha brødskivene inn i grillen og lage et herlig smørbrød - eller du kan bruke en baguette og lage panini.

Klikk her for alle våre oppskrifter

Etter et herremåltid er det sjelden feil med litt kaffe og noe søtt til. Med multifunksjonsgrillen og toastjernet fra Salter følger det med grillflater til belgiske vafler. Hvor godt er det ikke med en varm belgisk vaffel med litt vanilje-is, krem og friske bær? Kanskje litt sjokoladesaus også? Ja takk!

Husk at belgiske vafler har en litt spesiell røre, og trenger litt tid og forberedelser. Oppskrift på belgiske vafler finner du her >>