Varme vintersokker og ullsokker til lav pris

Ullsokker er gode vintersokker, og den beste garantien for varme og tørre føtter på vinterstid. Ull har en svært god varmeisolerende effekt som både beskytter godt mot kulde og holder godt på varmen. Ullens bakteriehemmende, fuktabsorberende og bakteriehemmende egenskaper gjør også ull spesielt gunstig til bruk som undertøy generelt. Fordi ull kan absorbere opptil 35% av sin egen vekt vil ullsokker forhindre svette og fukt slik at du unngår å få klamme og kalde føtter.

Ull holder beina varme selv når den blir våt. For barn som som er glade i sølepytter, er ute på lange turer med barnehagen og generelt har økt sjanse for å bli kalde eller våte på beina, er ullstrømper eller ullsokker og sokker med ull det beste de kan ha på beina.

For at ullen skal ha maksimal effekt bør den brukes helt inntil huden. Ull er temperaturregulerende og reagerer med kroppstemperaturen. Ullsokker finnes i både tykke og tynne kvaliteter, i ren ull eller blandingsull, og hos Europris finner du et stort utvalg av gode vintersokker i mange ulike farger og i alle størrelser – både grove raggsokker til hjemmekosen og hytta, myke sokker i alpakkaull og gode blandingskvaliteter som i den populære Trysilsokken. Fra den velkjente merkevareleverandøren Janus får du både ullstrømper, ullsokker og undertøy som stillongs og ulltrøyer som holder deg varm og god vinteren igjennom.