Alessio «italian in Oslo» Attanasio

Alessio er kokk med hjerte for italienske matopplevelser. Han ønsker at italiensk mat skal være tilgjengelig for alle og vil å inspirere nordmenn til at det ikke trenger å være vanskelig å lage god, smaksrik mat. I denne serien får du tips og triks for å bli helt chef på kjøkkenet! Med sine ferdigheter og praktiske råd vil Alessio hjelpe deg med å gjøre matlagingen hjemme til en smakfull suksess.

Bli Helt Chef på kjøkkenet

Alessio gir deg en rekke tips og råd slik at du kan bli en ekte kjøkkenmester. Lær hvordan du velger riktig stekepanne, tar vare på kjøkkenutstyret, og mye annet lurt.

Hvilken kniv passer best til hva?

Det finnes et bredt utvalg av kniver, og det kan være vanskelig å finne ut av hvilken som er best til matlaginga. Men med den riktige kniven blir alt enklere – du kutter mer presist og uten styr. Alessio viser deg hvilken kniv som passer til ulike oppgaver.

Hva avgjør prisen på stekepanner?

Det er et stort utvalg av stekepanner, og hver type har sine fordeler. Du finner varianter laget av presset aluminium eller karbonstål, og stekepanner med funksjoner som integrert temperaturmåler. Alessio hjelper deg med å finne det som passer best for deg.

Disse 4 bør alle ha på kjøkkenet

Disse 4 må du ha på kjøkkenet! Alle trenger en god gammeldags stekepanne, en wokpanne for rask og varm matlaging, en kjele for suppe og pasta, og en kasserolle for sauser og grønnsaker. Alessio viser deg hvordan disse gjør matlagningen enklere.

Velg riktig kjøkkenredskap til oppgaven

Å bruke de rette kjøkkenredskapene er hemmeligheten bak vellykket matlaging. Ved å bruke redskapene til det de er skapt for, vil du raskt oppleve en stor forskjell i kokkeleringen. Alessio hjelper deg med å forstå hvilket redskap som passer best til hvilken oppgave.

Populære kategorier

Bli helt chef på kjøkkenet

Vanskeligheter med å velge riktig stekepanne? Vurder hvordan du vanligvis tilbereder maten din, og hva du liker å lage. Alessio vil hjelpe deg med å sortere gjennom disse valgene og gi råd om hvordan du skal ta vare på utstyret ditt. Alessio er guiden som vil gjøre det lettere for deg å velge riktig, slik at du kan nyte matlagingen enda mer.

Hvordan ta vare på kniver?

Å ta vare på knivene dine handler ikke bare om å forlenge holdbarheten, men også om å forbedre hele matlagingsopplevelsen. Når knivene får riktig pleie, fortsetter de å kutte presist og effektivt. Det handler om å opprettholde skarpheten som gir deg presisjon og kontroll på kjøkkenet. I denne videoen får du Alessio sine beste tips for å gjøre nettopp dette.

Hvilken stekepanne er riktig for deg?

Å finne den perfekte stekepannen handler om mer enn bare matlaging - det handler om å matche dine preferanser, behov og matlagingsstil! Hvordan liker du å lage mat? Er du en ekspert på wok eller står pannekaker på menyen? Uansett hva din matlagningsstil er, er det en stekepanne som venter på å bli din neste kjøkkenkompis. Sjekk ut denne videoen for Alessios tips til hvilken stekepanne du bør velge.

Forskjell på stekepanner i forskjellige prisklasser

Velg klokt når det kommer til stekepanner! Rimeligere alternativer fungerer utmerket for hverdagsbruk, mens du kan vurdere en litt dyrere for mer spesielle matlagingsøyeblikk. Velg en stekepanne som passer dine behov, slik at både gourmetmiddager og enkle retter får det de trenger.

Hvordan vaske stekepanner

Vasking av stekepanner er en enkel, men viktig oppgave for å opprettholde deres ytelse og levetid. Alessio deler sine tips om hvordan du tar vare på stekepannen din, slik at den forblir i god stand og klar for nye smaksrike opplevelser. Små steg kan ha stor betydning, så ta frem penn og papir og bli med på reisen for å holde stekepannen i topp form!