Ulike måter å bli kvitt mygg

Visste du at det finnes over 2000 myggarter i Norge? Ikke alle arter er like plagsomme for oss mennesker, men myggstikk er uansett plagsomt - og klør! I denne artikkelen får du ulike måter å bli kvitt mygg.

Myggjagere og mygglys - for å skape små myggfrie soner

Myggjagere og mygglys skaper en myggfri sone innenfor et begrenset område, og passer perfekt for bruk på balkongen eller andre små uteområder.

Myggjagere er effektive for å bli kvitt mygg, og kommer i flere varianter. Myggjagere sprer et naturlig innsektsmiddel som holder myggen på avstand, og skaper en beskyttet sone. Middelet er giftig for mygg og knott, men helt ufarlig for mennesker. Myggjagere er en midletidlig løsning som mister effekten når middelet er brukt opp.

Håndholdt myggjager

Thermacell Myggjager er en håndholdt myggjager, som er enkel å bruke på verandaen, i hagen og på tur. Thermacell Myggjager drives av en gasspatron, og en matte med innsekstavvisende middel. Når myggjageren slås på, spres innsektsmiddelet ut i luften, og skaper en myggfri sone på inntil 20 kvadratmeter.

Myggjager

Thermacell Myggjager Halo er designet som en terrasselanterne, og gir den samme effekten som den håndholdte myggjageren. Thermacell Myggjager Halo har også et batteridrevet lys, som gir en lun stemning til bordet, i tillegg til å skape en myggfri sone på inntil 20 kvadratmeter. Thermacell Myggjager Halo egner seg bruk på balkongen eller andre små uteområder.

Mygglys

Med mygglys kan du holde myggen unna, og samtidig skape en lun stemning på uteplassen! Mygglys inneholder innsektsmidler som utløses når lyset tennes, og bidrar til å holde myggen unna et begrenset område. Trinol Mygglys er et effektivt og luktfritt lys, som gir en beskyttet sone på 15 kvadratmeter. Lyset har lang brennetid, og kan tennes flere ganger.

Myggfeller - for å skape myggfrie soner

Myggfeller tiltrekker og dreper mygg over et større område, og passer for deg som ønsker å bli kvitt mygg for godt! Myggfellen lokker myggen til seg, før den suger dem inn i et filter, på samme måte som en støvsuger. Mengden mygg myggfellen fanger, avhenger av bestanden i området, og hvor stor dekningsradius den har.

Myggfelle Mega kan henges opp i området du vil beskytte, og har en dekningsradius på opptil 800 kvadratmeter. Myggfelle Mega styres av et UV-lys som tiltrekker mygg, før en kraftig vifte suger dem inn i fella. På den måten vil bestanden reduseres, og gi deg en stor myggfri sone!

Myggspray - lurer bort myggen ved hjelp av lukt

Mygg tiltrekkes av bestemte dufter som kommer fra mennesker, i tillegg til sterk lukt av parfyme og svette. Med myggspray kan du forvirre myggen gjennom lukt!

Myggspray inneholder ingredienser som gjør det vanskelig for mygg å lokalisere mennesker. Autan Myggspray inneholder Saltidin, som avstøter mygg, knott, fluer, og flått.

Myggsprayen reduserer risikoen for å bli bitt, og gir langvarig beskyttelse i opptil åtte timer. Husk at du ikke trenger å spraye hele kroppen, kun utsatte områder som nakke, ankler, legger, hender og andre områder som ikke er dekket til.

Myggnett - forhindrer mygg å komme inn

Med myggnetting kan du dekke til telt-, vindus- og døråpninger for å forhindre at myggen kommer inn. Med myggnett for vindu kan du tilpasse myggnettet etter vinduets størrelse, og beskytter mot alle typer insekter. Myggnettet festes i vinduskarmen med et selvheftende borrelåsbånd, som gjør det enkelt å henge opp.

Myggnetting kan også brukes utendørs for å beskytte paviljonger og telt mot mygg. Mygnetting Asti er et stort myggnett med fire vegger som festes i paviljongen med glidelås.