Finn barnas favoritter til skolestart

Vi har det du trenger til skolestart. Alt fra sekker og pennal, til bokbind og drikkeflasker.

Første skoledag nærmer seg. Har poden alt som trengs? Begynn forberedelsene med en tur til Europris og la barna velge mellom masse morsomme og praktiske skoleutstyr, til en billig penge. Få gode tips til hva du bør kjøpe i denne artikkelen.

Slik får du barna til å glede seg til skolestart

Å handle inn til skolestart er gøy. Spesielt når det kommer til å finne det fineste pennalet, de søteste blyantene, og de kuleste matboksene! Enda bedre er det om alt matcher. Hos oss kan du finne pennaler i søte farger, eller som ser ut som nusselige pennaldyr. Hva med viskelær som ser ut som mat, eller med kule viskelær figurer? Vi har også fargeblyanter og tusjer av høy kvalitet, som gir god farge og ikke knekker. Perfekt for små, kreative sjeler!

Visste du at Europris selger fargeblyanter og tusjer fra Faber Castell?

Dette bør barna ha i skolesekken

Hos oss finner du bokbind til skolebøkene. Det beskytter bøkene mot slitasje, samtidig som det er lett å ta på, og lett å ta av. Bokbind av papir er perfekt når barna ønsker å være kreative med farger og tekst, det er en morsom måte å la de uttrykke seg på. La barna velge ut de bokbindene de synes er finest, så kan til og med bøkene matche resten av skolesakene!

Dette vil barna ha med seg i skolesekken

- Matboks fylt med pannekaker, eller et annet morsomt måltid

- Viskelær i fine farger og former, i tilfelle man gjør en feil

- Ulike skolesaker, slik som fargeblyanter, linjal og blyantspisser

- Blyanter for å skrive ned viktige ting i timen