Duotex Rullegardin

DUOTEX RULLEGARDIN: OPPMÅLING

Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med, med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Følg enkel veiledning vedrørende oppmåling enten innvendig eller utvendig av vinduet.

DUOTEX RULLEGARDIN: MONTERING

Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med, med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser.Enkel å montere og tilpasse etter behov. Medfølger beslag for montering på vegg og tak.

DUOTEX RULLEGARDIN: TILPASSING

Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger med, med valgfri betjeningsside. Fås i flere ulike størrelser, men kan også enkelt tilpasses til ditt ønske og behov ved avskjæring.

Duotex Touch Plissegardin

DUOTEX TOUCH PLISSEGARDIN: OPPMÅLING

Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Får i flere ulike størrelser. Følg enkel veiledning vedrørende oppmåling enten innvendig eller utvendig av vinduet.

DUOTEX TOUCH PLISSEGARDIN: MONTERING

Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Får i flere ulike størrelser. Enkel å montere og tilpasse etter behov. Medfølger beslag for montering på vegg og tak.

DUOTEX TOUCH PLISSEGARDIN: TILPASSING

Hvit trinnløs plissègardin som betjenes med grep. Enkel å tilpasse, og medfølger beslag til montering på vegg og tak. Får i flere ulike størrelser. Mulighet for enkel tilpasning etter ditt ønske og behov.