Dekk et skummelt halloween-bord

Her får du tips til hvordan du kan dekke halloween-bordet etter to ulike stiler. Du kan kombinere flere av elementene for å skape din egen stil med riktig mengde skummelt og koselig!

Skummel feiring

Skap et skummelt dekket halloween-bord med massevis av halloweenpynt. Start med å dekke bordet med en stor, hvit duk. Det er et pluss om duken har noen hull, for å få den til å virke gammel. Hvis ikke kan du gjerne lage noen hull selv! Deretter dekk på med servise.

Fyll bordet med falske edderkopper og insekter, for et grøssende og ekkelt uttrykk. Perfekt for halloween! Gjør det enda mer autentisk med falskt spindelvev her og der, og kanskje noen hodeskaller og øyeepler. Det er lov å overdrive med pynten på halloween! La fantasien ta overhånd, og skap ditt halloween-drømmebord.

Koselig feiring

Skap et koselig dekket høstbord med pynt og naturelementer i sesongens farger. Dekk på med servise og pynt rundt med små gresskar og fargerikt løv. Gjør det lunt med telys, lyslykter eller kronelys. Slik pynter du et stemningsfullt høstbord raskt og enkelt!

Handle den pynten du trenger, eller bruk det du finner i naturen! Gjerne kombiner naturelementer med annen pynt for det perfekte høstuttrykket.

Barnefest

Skal du pynte for en barnefest, bør du roe litt ned på det skumle. Ton ned slim og gørr, og kjør heller på med masse godteri! Spindelvev og gresskar skaper en mystisk og hjemsøkt følelse, samtidig som det ikke skremmer barna.

Det barn gleder seg mest til med halloween, er å kunne kle seg ut i den halloweenkostymen de selv vil og spise så mye halloweengodteri de klarer. Lag morsomme kostymeleker, godteri-fiske-konkurranser og annet sprell for å skape tidenes morsomste halloween for barna!

Høsttakkefest

Er du ikke en stor tilhenger av halloween, kan du for eksempel varte opp og invitere til en høsttakkefest isteden. Dekk et koselig høstbord og server mat laget av sesongens råvarer. Gjør det skikkelig amerikansk med kalkun og gresskarpai, eller gjør det enkelt med rotmos og en god filet!