Halloween

Halloween er blitt en stor begivenhet for mange også i Norge. Halloween er en høytid som hyller skummel dekorasjon, barn i sine beste kostymer og knask eller knep i en hel kveld. Godterier, halloween kostymer og uthulte gresskar fører med og store og små kan delta på skrekkens kveld som feires en gang i året. Så om du enten skal holde en halloweenfest for de voksne eller barna, så hører gjerne de samme tingene med. Vi har skumle og morsomme kostymer til gutter, jenter og de voksne (damer og menn). Kule dekorasjoner til halloween kvelden finner du også hos oss slik at du kan gjøre om utsiden og innsiden av huset til en skikkelig spøkelseshus. Og kanskje aller viktigst (i alle fall for barna) massevis av godterier til glede for store og små. Happy halloween!

Sjekk ut bestselgerene!

Ta hensyn til hygiene og smittevern ved å kun gi ut innpakket godteri. I tillegg bør du porsjonere godteriet på forhånd, så ikke barna roter rundt i samme godteskål. 

For å unngå direktekontakt, kan du sette porsjonspakkene ut på trappen, og fylle på utover kvelden. 

Se hele utvalget av innpakket godteri

Les flere av våre tips til en trygg halloweenfeiring

Lær mer om feiring av halloween i Norge

Har du husket dekor og batterier? 

Halloween-pynt er ikke bare spindelvev og skjeletter. Servietter og lys i høstfarger er vel så bra, og det kan du bruke lenger enn den ene dagen. 

Vi har også alt du trenger av engangsprodukter, voksduker og godteri, hvis du ønsker å gjøre litt ekstra ut av feiringen. 

PS! Husk batterier til kostymene, effekter og dekoren som krever det.

Første søndag i november er det allehelgensdag. Da tenner vi et lys for de som ikke lenger er med oss. 

Se hele utvalget av gravlys →

100 treff i produkter

Vis som Grid Liste
Sorter
Sorter
Side