Dekk et skummelt halloween-bord

Halloween bordHalloween bord

Enten du planlegger å skremme sokkene av vennene dine eller bare vil ha litt høstkos, så har vi noen knallgode tips til deg. Bli inspirert til å lage det kuleste Halloween-bordet med alt fra spindelvev til koselige gresskar og lys.

Enten du planlegger å skremme sokkene av vennene dine eller bare vil ha litt høstkos, så har vi noen knallgode tips til deg. Bli inspirert til å lage det kuleste Halloween-bordet med alt fra spindelvev til koselige gresskar og lys.

Skummel feiring

Gjør Halloween-bordet uhyggelig med kreativ  Halloween-pynt. Begynn med en stor, hvit duk. Ser den litt slitt ut? Perfekt! Hvis ikke kan du lage noen hull i den selv slik at den ser gammel ut. Deretter setter du frem serviset.

Plasser falske edderkopper og insekter på bordet for en grøssende effekt. Legg til falskt spindelvev, hodeskaller og falske øyeepler for å gjøre det mer autentisk. På Halloween er det lov å overdrive med pynten, så slipp fantasien løs når du skaper ditt Halloween-drømmebord.

Barnefest

Skal du pynte for en barnefest bør du tone litt ned på det skumle. Bytt ut slim og gørr med masse fargerikt godteri. Du kan også pynte opp med falskt spindelvev og gresskar for en mystisk, men barnevennlig stemning.

Barnas store høydepunkt på Halloween er å kle seg ut i Halloween-kostyme og fråtse i Halloween-godteri. Arranger morsomme kostymeleker, godterifisking og annet sprell for å skape tidenes morsomste Halloween for barna!

Koselig feiring

Om du ønsker en mer innbydende feiring kan du dekke et koselig høstbord. Pynt med små gresskar og andre naturelementer i sesongens farger. Lys opp omgivelsene med telyslyslykter eller kronelys for å gjøre det ekstra lunt rundt bordet.

Å kombinere det naturen har å by på med annen pynt skaper en umiddelbar hyggelig høstfølelse.

Høsttakkefest

Er du ikke en stor tilhenger av Halloween? Hvorfor ikke arrangere en høsttakkefest i stedet? Dekk et koselig høstbord og server mat laget av sesongens råvarer. Du kan gå for den amerikanske varianten med kalkun og gresskarpai, eller holde det enkelt med rotmos og en saftig filet.