Borddekking for solrike sammenkomster

Når solen skinner, og sommeren kaller, er det lite som kan måle seg med en hyggelig sammenkomst ute. Enten det er en avslappet lunsj i solen, eller en hyggelig middag på kveldstid, er borddekking en del av stemningen.

Naturlig og stilrent

Et minimalistisk dekorert sommerbord med rene linjer skaper en følelse av ro og eleganse.

Det er en perfekt kontrast til de fargerike omgivelsene, og passer utmerket til deg som ønsker en tidløs fremtoning. Dekk på med servise uten, eller med subtile mønstre for å skape harmoni i borddekkingen.

Velg om du bruker en ensfarget bordduk, eller om du dropper duken. Små detaljer som blomster eller prysgress i mindre glassvaser drar naturen med seg til bordet.

Naturlige sommerfarger 

Bordet blir en fest for øynene når du bruker naturens farger som inspirasjon, hver detalj stråler av liv og glede. De glade fargene  på dette søte melamin servise inviterer gjestene til å nyte sommerens frodige skjønnhet.

Hvis du ikke bruker duk, eller går for en nøytral duk, får du en flott bakgrunn som fremhever enhver farge du plasserer på bordet. Sommeren er tiden for å være kreativ, så bland og match farger som du vil.

Sitt ute fra morgen til kveld

Uansett hvilken stil du foretrekker, er det ingenting som slår litt stemningsfull utebelysning. Ha det gøy med dine nærmeste gjennom sommerkveldene mens lyslenkene lyser lunt opp rundt dere. For å gjøre kvelden så behagelig som mulig, kan det være lurt å ha et lunt  fleecepledd lett tilgjengelig dersom temperaturen skulle falle.