Cuisine – gleden ved matlaging

Inviter til festmiddag eller gjør frokosten litt ekstra hyggelig. Cuisine er produkter bestående av lekre serviser, glass og bestikk, praktiske kjeler og kasseroller samt stekepanner. Og kjøkkenutstyr som ildfaste former, slikkepotter og skjærefjøl. Cuisine har alt du trenger for å dekke et lekkert bord, bake en søt kake og å kokkelere for familie og venner. Du får det kun hos Europris.

VELG RIKTIG GRYTE OG PANNE TIL DITT BRUK

Vår serie av gryter, kasseroller og stekepanner under vårt merke CUISINE: Home, Selected og Chef, er dine beste assistenter på kjøkkenet, og det til en svært god konkurransedyktig pris. Hele Cuisine-serien kan anvendes på alle koketopper - og selvfølgelig også på induksjonstopp.

Se sammenligningen av de tre seriene her

MYE KVALITET FOR PENGENE

Cuisine-serviset gir deg mye for pengene. Kombinasjonen av pris og kvalitet har gjort disse produktene like populære til privat bruk som hos profesjonelle aktører. Hotell- kantine,- og servicebransjen for lengst har oppdaget dette servisets slitesterke egenskaper. Cuisine er et stilrent og tidløst servise som tåler tøffe runder i både oppvaskmaskinen og mikrobølgeovn.

Cuisine-serviset finner du her

VÅRT MEST ROBUSTE PORSELENSSERVISE

Skagen-serviset er brent på høy temperatur, noe som gjør porselenet ekstra slitesterkt og motstandsdyktig. Skagen har et klassisk og tidsriktig design i kremfarget glasur. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, og med bruk av glansemiddel vil den flotte glansen i porselenet bevares lenger. Skagen-serviset består av krus, skål, suppetallerken/dyp tallerken og to ulike flate tallerkener. Du får også knusegaranti på Skagen-serviset. Les mer om knusegarantien her

Skagen- serviset (skål, suppetallerken og tallerkener) finner du her

Skagen krus finner du her

Cuisine – gleden ved matlaging