Cuisine – gleden ved matlaging

Inviter til festmiddag eller gjør frokosten litt ekstra hyggelig. Cuisine er produkter bestående av lekre serviser, glass og bestikk, stilige støpejernskjeler og praktiske kjeler og panner. Og kjøkkenutstyr som ildfaste former, slikkepotter og skjærefjøl. Cuisine har alt du trenger for å dekke et lekkert bord, bake en søt kake og å kokkelere for familie og venner. Du får det kun hos Europris.

MYE KVALITET FOR PENGENE

Cuisine-serviset gir deg mye for pengene. Kombinasjonen av pris og kvalitet har gjort disse produktene like populære til privat bruk som hos profesjonelle aktører. Hotell- kantine,- og servicebransjen for lengst har oppdaget dette servisets slitesterke egenskaper. Cuisine er et stilrent og tidløst servise som tåler tøffe runder i både oppvaskmaskinen og mikrobølgeovn.

VÅRT MEST ROBUSTE PORSELENSSERVISE

Skagen-serviset er brent på høy temperatur, noe som gjør porselenet ekstra slitesterkt og motstandsdyktig. Skagen har et klassisk og tidsriktig design i kremfarget glasur. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, og med bruk av glansemiddel vil den flotte glansen i porselenet bevares lenger. Skagen-serviset består av krus, skål, suppetallerken/dyp tallerken og to ulike flate tallerkener. Du får også knusegaranti på Skagen-serviset – les mer her.

Cuisine – gleden ved matlaging