Cuisine – gleden ved matlaging

Forestill deg en festmiddag som vekker beundring, eller en frokost som starter dagen med et smil. Cuisine bringer til bordet en verden av muligheter med sine lekre serviserglass og stilrene bestikk. Det gjør matlagingen til en lek med sine praktiske kjeler, kasseroller og stekepanner. Fra ildfaste former til slikkepotter og robuste skjærefjøler, Cuisine tilbyr alt du trenger for å skape magiske øyeblikk rundt spisebordet. Enten det er å dekke til et imponerende måltid, bake søte fristelser eller kokkelere for familie og venner – alt dette er mulig med Cuisine.

 

Gryter og panner for alle kjøkken

Enten du er hobbykokk eller en kulinarisk mester på kjøkkenet, passer Cuisine inn på kjøkkenet ditt. Seriene Home, Selected og Chef er designet for å være dine gode kjøkkenassistenter, til konkurransedyktige priser. De passer selvsagt helt perfekt på alle typer kokeplater, inkludert induksjon.

.

.

Servise for alle anledninger

Cuisine sine serviser er blitt et favorittvalg både for hjemmebruk og blant profesjonelle i servicebransjen. Mange har oppdaget og verdsetter servisenes holdbare og slitesterke egenskaper. Cuisine tilbyr tidløse og stilrene design som tåler tøffe runder i oppvaskmaskinen og mikrobølgeovn. Det er ikke bare et servise, det er en investering som varer år etter år.

Cuisine – gleden ved matlaging