Visjonen vår er enkel!

Europris er førstevalget for alle som vil handle enkelt, smart og billig. Vårt konsept er enkelt. Med over 40 års erfaring og sterkt fokus på smarte innkjøp, jobber vi beinhardt i alle verdenshjørner for å slå kloa i de beste produktene og de råeste partiene av merke- og kvalitetsvarer.

SMART FRAKT

Vi frakter varene rett til vårt store sentrallager, helt uten fordyrende mellomledd, og handler en rekke av våre varer sammen med andre store internasjonale kjeder. Vi har i dag lavprisvarehus over hele Norge og vokser med rekordfart. Det holder prisene ekstremt lave og betyr hyller fulle av spennende kupp – hver uke!

Hver dag sloss vi for å være først, størst og billigst. Vi jobber knallhardt for å gi deg og tusenvis av andre kunder «Mer til overs» hver uke!

HANDLE STORT, SMART OG BILLIG

Europris skal være førstevalget for alle som ønsker å handle både smart og billig. Vi tilbyr ofte ekstra gode priser på større innkjøp, og mange produkter finnes også i store forpakninger som reduserer prisen ytterligere. Å handle stort er alltid lønnsomt hos oss. Se etter etikettene når du handler!