Alle kategorier under "Belysning"

Lys opp ethvert rom!

Lys opp ethvert rom! Ønsker du en myk og behagelig belysning inne samtidig som lyskilden er dekorativ er bordlampen tingen for deg. En bordlampe kan enkelt plasseres og flyttes på ettersom hvor du ønsker lys eller et dekorativt blikkfang. Lampene kan plasseres i vinduskarmen, på kommoder eller bord. Våre bordlamper kommer i mange ulike design, størrelser og farger slik at du finner en som passer din stil og ditt behov.

Tips! Ønsker du mykt men godt lys bør du velge en bordlampe med en lys lampeskjerm. Dersom du ønsker en mer dempet belysning kan en mørk lampeskjerm være bedre. Lampeskjermer kan byttes etter sesong og høytider.

Lys til taket

Om du ønsker en litt mer permanent og grundig løsning for ditt rom kan en taklampe, takspot eller spotskinne monteres i taket ditt. Fordelen med en spotskinne er at du kan justere på lampene slik at lyset alltid treffer de delene av rommet som du ønsker. Spotskinnene får du i både hvit og sølv og med LED lys og vanlige pærer.

Utebelysning

Det er ikke bare inne vi ønsker å omringe oss med lys. LED utelys kan virkelig sette stemning på din uteplass og gjøre at den kan brukes ut i de sene kveldstimer selv om mørket har falt. Utelysene får du som veggspoter så du kan feste på vegger rundt terrassen eller ved inngangspartiet. Vi har også et stort utvalg solarlys med stolpe som du kan sette ned i gressplenen for en stemningsfull hage. Om det skal inviteres til fest eller middagsselskap ute på varme kvelder kan du virkelig sette prikken over i’en med en lyslenke med fargede lys. Heng i trærne, langs veggen eller i taket og nyt uteplassen hele kvelden!