Alle kategorier under "El-Materiell"

Dette elektroarbeidet har du lov til å gjøre selv*

Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser. Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel. Koble til eller skifte to-polede støpsler til og med 25A, med og uten jording. Koble til, eller skifte, to-polede skjøtekontakter og apparatkontakter til og med 16A, med og uten jording. Koble til, og reparere, bordlamper, lampetter o.l. med bevegelig lendinger, herumder også ledningsbrytere. Koble til, eller skifte ut, lamper som henger i takkrok e.l. som er koblet til med kroneklemme eller plugg/stikkontakt. Lasmpene må ikke være en del av den faste installasjonen. *(kilde: Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap)

Innbruddsalarm

Praktisk, lettmontert og egenstyrt alarmsystem. Er du lei av utgifter til alarmsystem, eller betale for XXXXX uttrykninger, har Europris en enkel og effektivt innbruddsalarm som kan installeres både hjemme, i fritidsbolig, bod, garasje, på båt eller hvor enn det er kjekt å ha alarm. Alarmen følger du selv opp via en app på din smarttelefon og kan kobles opp til ti ulike telefonnumre. Hvis alarmen går mottar du en oppringning eller tekstmelding. Alt du trenger er et simkort for databruk som du får fra din mobiloperatør og så er du i gang! Alarmen kan bygges ut med flere sensorer og brikker.

Støvsugere

Finn din nye støvsuger blant vårt store utvalg modeller og farger, tradisjonelle og poseløse varianter, for både tørre og våte underlag. Vi fører flere kjente merkevareleverandører som Philips og Electrolux. Og om du er lei av å trekke støvsugeren rundt i huset, så hvorfor ikke prøve en selvgående robotstøvsuger?