Hagefigurer og hagepynt

Hvert år når våren melder sin ankomst, blir mange av oss litt rastløse og vil holde på litt i hagen. Plenen skal luftes og kanskje kalkes, løvet du ikke rakk å fjerne før snøen kom skal bort og noen busker trenger kanskje en liten stuss. Men, er det alt du kan gjøre for å få hagen fin? Skulle du ønske det var noe du kunne gjøre for at hagen skulle skille seg litt ut fra naboens, eller bare vise litt mer personlighet? Hos Europris finner du det du trenger.

Hagefigurene finner du hos Europris

Hagedekor kan være så mangt. Det er egentlig litt hva du gjør det til selv, men mange tenker nok i retning av hagefigurer når de hører ordet «hagedekor». Helt naturlig det, men hagefigurer er ikke lenger hva det en gang var. Nå finnes det et enormt utvalg, slik at du kan finne det som passer deg og dine ønsker for hagen din.

Hagefigurer kan plasseres hvor du vil!

Hva med noen søte pinnsvin som kan pryde blomsterbedet? Eller noen tøffe utepotter formet som sko eller støvler som kan plasseres ved inngangspartiet? Er du så heldig at du har en liten dam eller fontene i hagen, kan både frosker og fugler passe godt inn her. Mulighetene er uendelige, og hos Europris finner du det du trenger, til en lav pris og god kvalitet.

Få en ny hage og uteplass med hagefigurer og hagedekor

Det er ikke bare grøntområder og hage som kan prydes med hagefigurer. Uteplassen har også kanskje behov for et løft med dekor, enten det er noen søte figurer eller om det er mer i retning av belysning, potter eller gulvfliser. Trenger du mer lys i hagen eller på uteplassen, kan det være smart med utelykter som drives av solceller. Disse kan plasseres hvor du vil, og har du en hagefigur som står blant planter og busker, kan disse få litt ekstra oppmerksomhet med litt lys når mørket senker seg.

Nytt liv i hagen med nye eller gamle elementer

Har du pusset opp, har kanskje noe av det gamle interiøret fått et nytt liv ute i hagen, eller kanskje du har fått tak på et melkespann som benyttes som utepotte? Mulighetene er uendelige, og bare fantasien setter grenser. Hos Europris har vi et bredt utvalg i hagefigurer i ulike former og farger, dyr og fugler.

Vis meg uteplassen din - og jeg skal si deg hvem du er

Noen av oss blir stresset når naboen tar i et tak i hagen eller på uteplassen, mens andre tar det med knusende ro. Det som er fint, er all inspirasjonen man får ved å se litt på hva naboen har gjort. Ville du gjort det samme? Eller er det noe annet du heller ville ha gjort? Vårt tips er at du skal trives i hagen din, og ikke bry deg om hva alle andre gjør eller har. Sett ditt avtrykk på uteplassen og hagen, og pynt med de tingene du synes er fint - så kan vi nesten garantere at du vil få en mye triveligere sommer.