Trekk til hagemøbler, grill, bålpanne og parasoll

Et overtrekk gir deg muligheten til å ta godt vare på hagemøblene dine og beskytte dem mot vær, vind og pollen. Vi tilbyr beskyttelsestrekk i ulike former og størrelser til våre utemøbler. Noen er også tilpasset griller, bålpanner og parasoller.

Overtrekk til dine hagemøbler

Overtrekk gir deg muligheten til å ta godt vare på hagemøblene dine og beskytte dem mot vær, vind og pollen. Hos Europris tilbyr vi beskyttelsestrekk i ulike former og størrelser til våre utemøbler.

Et trekk til hagemøblene beskytter mot vær og vind

Sommeren er best ute og vi nordmenn elsker å flytte stuen og middagsstunden ut når været og temperaturen tillater det. Med et praktisk og værbestandig overtrekk kan du trygt la kunstrotting hagemøblene og putene stå ute på verandaen eller balkongen selv når de ikke er bruk. Et trekk beskytter mot vær og sørger for at pollen ikke setter seg på puter og møbler – da sparer du tid på rengjøring og kan kose dere mer ute.

Diverse beskyttelsestrekk

Europris sine beskyttelsestrekk finnes i flere fasonger og størrelser. Noen av våre trekk til hagemøbler er tilpasset til Milano, Rhodos, Naxos, Viborg og Malaga. Det er viktig å huske at også grill, bålpanne og parasoll og levegger trenger et overtrekk dersom det skal stå ute i ruskevær og vind for å unngå rust og annen slitasje. Våre trekk til grill passer flere størrelser og passer til både to og tre brennere.

Universale trekk - runde og rektangulære

De praktiske overtrekkene finnes også i mer universale størrelser og fasonger til dine utemøbler. For eksempel har vi runde og rektangulære overtrekk som du kan bruke til å dekke over det du ønsker. Disse passer utmerket til spisegrupper som består av både stoler og bord for eksempel!

Overtrekk - slitesterkt og værbestandig

Utemøblene dine vil stå trygt under trekkene og de fleste av dem er laget av slitesterkt og værbestandig PVC polyester. Er du nøye og passer på at møblene er godt dekket til vil du ikke bare spare tid og energi på å flytte puter inn og ut, du vil også sørge for at møblene holder seg fine og skadefrie lengre. Og om du handler på Europris trenger det ikke koste så mye heller!