Putekasser

En flott putekasse gir deg muligheten til å rydde unna puter på en oversiktlig måte. Vi tilbyr putekasser i ulike materialvalg og størrelser. Se over utvalget, og du vil garantert finne en som passer akkurat ditt behov.

Putekasser er en god løsning vår som høst

Har du hørt om uttrykket som sier at «når klokka stilles frem, skal også hagemøblene frem»? Det kan jo være en grei huskeregel når du aldri husker hvilken vei klokka skal stilles. Ekstra hyggelig er det på våren når hagemøblene skal frem, uteplassen vaskes og ryddes, grillen kommer på plass og kanskje til og med litt planter og pynt. Årets første grillings og utekos, det er alltid etterlengtet. Litt verre er det på høsten, når klokka skal stilles tilbake og alt skal ryddes vekk - men kanskje en putekasse er løsningen her også?

Putekasse - en god investering

For å ta godt vare på puter og tekstiler til utemøblene, kan det være en god investering med en putekasse eller puteboks. På den måten holder puter og tekstiler seg tørt og rent om det skulle bli perioder med mye nedbør og fukt. Hos Europris har vi et godt utvalg i putekasser både i plast og rotting, som får plass på både på terrasse, balkong, platting eller i hagen.

Plast eller rotting?

Om du skal velge liten eller stor putekasse, i plast eller rotting - det er opp til deg. Hos Europris har vi et godt utvalg i begge deler og flere størrelser til en billig penge. En tanke kan jo være at det skal matche resten av hagemøblene, eller kanskje fargen på huset, putene eller noe annet. Det viktigste er at putekassen dekker behovet deres, og har godt med plass til det dere ønsker å lagre i kassen.

Vedlikehold - pass på insektene

Hvis noen av dere har hatt en putekasse tidligere, kan flere av dere ha opplevd å få uvedkommende gjester i putekassen. Sørg for å lufte godt når putene er i bruk, og følg med på hva som har kommet seg oppi kassen i løpet av dagen før putene skal ryddes tilbake. Er du så uheldig å få veps eller andre dyr som bygger bol eller reder, er det fremgangsmetoder som gjør det enkelt for deg å bli kvitt krypene. Regelmessing lufting, spyling og eventuelt tømming av smuss og skitt som har samlet seg i kassen, skal forhindre at uvedkommende trives i kassen - men ingen garanti - så følg med!

Bare fordeler med putekasse?

Vi kan faktisk ikke komme på et eneste minus med å ha en putekasse. Dersom putene dine tåler vær og vind, kan putekassen brukes til oppbevaring av andre ting som for eksempel utelekene eller badelekene til barna, eller mindre hageredskaper og annet til hagen som kan være greit å ha i umiddelbar nærhet gjennom sesongen. Men, putekassen er nå en gang en putekasse, og er laget for oppbevaring av puter og tekstiler.

Fordelen med at putekassen er laget av plast eller rotting, er at de tåler en typisk norsk sommer. Vær og vind spiller ingen rolle, men det kan være en idé med forankring om du bor på en plass med ekstremt mye vind. Pass også på dersom det er veldig varmt, for da kan kassene bli svært varme om de står i sola hele dagen, og det kan bli en lite trivelig opplevelse og sette seg på putekassen med bare ben eller badetøy.