Uteputer til stoler

Hos Europris finner du stolputer til utemøblene dine. I tillegg har vi nakkepute og frottetrekk til stol. Putene kommer i ulike materialvalg og prisklasser. Europris er din hagepartner nummer 1. Sjekk også utvalget innen hagemøbler og redskap og utstyr til hagen.

Sommeren står for tur - er uteputene klare for ny sesong?

Lyst til å fornye uteplassen med enkle grep? Nye uteputer og stolputer kan gjøre en stor forskjell, både for totalen og godfølelsen. Her hos Europris har vi et stort utvalg i uteputer og puter til flere typer stoler. På tide og bytte ut putene som har gjort nytten sin? Ta turen til oss, eller se vårt utvalg i nettbutikken - du finner garantert noe som faller i smak. Det er få ting som er mer irriterende å sitte fast i en plaststol om sommeren pga varmen, eller gå rundt med flettemønster fra kaféstoler på baksiden av lårene.

Bredt utvalg i uteputer og stolputer hos Europris

Vårt utvalg består av flere ulike typer puter, til ulike stoler og behov, med ulikt materiell og prisklasse. Når du skal bruke putene utendørs er det flere ting du bør tenke på før du bestemmer deg for hvilken pute du vil ha. Har du mye direkte sollys der hvor møblene og putene skal være? Er det tak over uteplassen? Skal du ta inn putene hver kveld, eller skal de tåle noen dager ute av gangen?

Forny uteplassen hjemme eller på hytta - eller begge!

Kanskje har du flere typer hagemøbler i ulike deler av hagen, eller kanskje du trenger til hagemøblene både hjemme og på hytta? Vi har flere varianter av puter som kan vaskes, i tillegg til nakkeputer og frottétrekk til stoler. Og du, skal du gjøre en skikkelig investering, bør du vurdere en god putekasse eller i det minste impregnere putene jevnt og ta de inn hver kveld for å unngå unødvendig slitasje. Da holder putene lenger, og du kan bruke tiden din på andre ting.

Ulike puter - ulik passform - godt utvalg

Skulle du ha behov for en ekstra stol eller nye hagemøbler så har vi også et svært godt utvalg her. Putene våre passer også andre hagemøbler enn våre egne, og vi har puter til 5-posisjons hagestol, 7-posisjons hagestol, puter til stablestoler og kaféstoler. Det er både behagelig og praktisk med stolputer til hagemøblene. Om du har kjøpt hagemøblene dine en annen plass, er det stor sannsynlighet for at våre puter passer disse møblene også. Flere av putene våre kan vaskes, og har høy sliteevne.

Nyt sommeren med gode og komfortable uteputer

Invitér familie, venner eller gode naboer til en helt «ny» uteplass med deilige uteputer, hvor dere kan sitte behagelig hele dagen, kvelden og natten om dere ønsker. Ta frokosten ute på morgenen! Hagemøblene blir noe helt annet med puter, og gjør at du får mer ut av hver eneste sommerdag fra solen går opp - til solen går ned.

Når solen går ned gir stolputene litt ekstra varme og komfort om dere vil forlenge dagen og kvelden litt til. Blir det kjølig, finner du frem et pledd og tenner noen lys - og vipps - stemningen er perfekt! Du finner alt til en perfekt sommerdag og sommerkveld hos Europris. Vi er din hagepartner nummer 1 - og du finner alt du trenger til uteplassen og hagen hos oss.