Alle kategorier under "Solskjerming"

Solskjerming til Europriser

Med riktig solskjerming kan du styre sommeren etter smak og behag. Styr sol og skygge dit du ønsker den og til tidspunkt du selv velger. Finn inspirasjon til din perfekte sommer blant et stort utvalg solskjermingsprodukter til Europriser.

Hvilken solskjerming skal du velge?

Plages du av sollys eller varme, eller kanskje av begge deler? Skal du ha innvendig solskjerming eller utvendig? Ulik solskjerming har ulike egenskaper. Noen beskytter bare mot én ting mens andre beskytter mot alt. Definer problemet, så er du sikker på at du får akkurat det du ønsker deg.

Utvendig solskjerming

Av utvendige løsninger finnes markiser, parasoller, partytelt eller paviljonger. Dette er alle gode løsninger som dekker ulike behov. Utvendig solskjerming gir dessuten ikke bare ly for sol, men også for regn og lett nedbør slik at du kan få enda mer ut av sommeren og uteplassen din.

Markiser

Blant utvendig solskjerming er markiser det vanligste å se i Norge. De skjermer effektivt mot både sol og varme, finnes til både vinduer og terrasse, er enkle å montere og gir en behagelig temperatur både utendørs og innendørs. En markise kan dekke større områder og fungerer som et ekstra tak slik at du kan sitte utendørs også på gråværsdager eller dager med regn.

Hos Europris finner du markiser til både vinduer og til terrassen. Velg mellom ulike lengder, bredder og design, manuelle eller elektriske.

Parasoller

Blant de ulike typene utvendig solskjerming er parasollen den mest fleksible og rimelige. Parasoller skjermer effektivt for solen, er enkle å betjene og dessuten enkle å flytte på. Slå den opp eller ned, flytt den hit eller dit etter behov. Parasoller er dekorative og gir både deg og utemøblene dine en værsikker uteplass i ly for regn og sol.

Hos Europris finner du et stort utvalg parasoller i forskjellige størrelser, design og farger.

Partytelt og paviljonger

Et partytelt til vennefesten eller en mer permanent uteplass? Både partytelt og paviljonger oppfyller kriteriene for en værsikker uteplass enten du trenger beskyttelse fra solen eller en regnskur.

Partytelt setter en hyggelig og intim ramme rundt enhver sammenkomst slik at gjestene kan kose seg uten bekymringer for hverken sol eller regndråper. Partytelt er enkle å montere og demontere og du har tak over hodet på et blunk. Supplerer du med én eller flere levegger får du i tillegg ly for vind slik at du kan fortsette festlighetene selv om sommernatten blir kjølig og fuktig. Partytelt finnes i flere størrelser, farger og priser, og levegger kan kjøpes som tillegg.

Paviljonger er større, mer robuste hagetelt. Paviljonger garanterer god skygge, skjermer for vind, kveldsdugg og nedbør. I paviljongen kan du også montere varmelamper som gir deg en lun og varm uteplass på kjølige sommerkvelder.

Innvendig solskjerming

Ønsker du en innvendig solskjermingsløsning kan du velge blant flere: persienner, rullegardiner, lamellgardiner eller plissegardiner er alle gode løsninger som hindrer innsyn samtidig som de på ulike måter bremser sol/varme. Tenk igjennom hvilken jobb du ønsker din innvendige solskjerming skal gjøre.

Lamellgardiner egner seg for større vindusflater, slipper inn lys, og dekorative lameller fungerer dessuten også fint som rominndelere. Lamellgardiner skjermer likevel godt for solen, men stopper ikke solvarme.

Plissegardiner har trendy og stilfullt design, og finnes i mange ulike utgaver. De slipper inn lys, men hindrer innsyn, gir fleksibilitet og har gode solbeskyttende egenskaper, men stopper ikke solvarme.

Innvendige persienner er enkel og anvendelige solskjerming som stopper både sol og varme, men også effektivt hindrer innsyn. Persienner leveres i mange utgaver, men krever litt rengjøring og støvtørking.

Utvendige persienner gjør samme jobb som innvendige persienner, og er et godt alternativ til eksempelvis boliger med store vindusflater, terrassevinduer og liknende.

Rullegardiner er mørkleggende og varmereflekterende og egner seg spesielt godt på soverom der man ønsker en sval og behagelig temperatur. De er lette å tilpasse, finnes i ulike farger, design og mønster og er enkle å holde rene.

Gardiner - Gardiner er et element som tilfører hjemmet både lunhet og sjarm som finnes i utallige varianter. Avhengig av tykkelse vil de skjerme mer eller mindre for sol og varme. Gardiner er enkle å vedlikeholde og de fleste kan vaskes i vaskemaskin.