Kurver, stråvesker, trådkurver o.l.

Flettede kurver er en smart og lekker måte å oppbevare stort og smått rundt i hjemmet på. En kurv passer utmerket som holder av toalettpapiret på badet eller til veden i stua. Det finnes mange typer kurver å velge mellom og spesielt populære er de myke, flettede stråkurvene som passer godt inn med nordisk dekor. Den hardere, tradisjonelle kurven i flettet pil gir en mer rustikk følelse til ditt hjem. Utvalget av store og små kurver hos Europris er bredt slik at du kan finne de perfekte kurvene til ditt hjem og din stil.

Trådkurv til oppbevaring på soverommet

En stråveske eller trådkurv fylt med tepper eller puter er både smart og lekker oppbevaring på soverommet. Sett ved fotenden av sengen eller ved nattbordet og la den bli en naturlig del av interiøret på soverommet. En stor kurv kan også brukes som skittentøyskurver – en til mørk vask og en til lys vask. System og oppbevaring i ett.

En personlig stue

Stua er et rom for avslapning og kvalitetstid sammen med hverandre og iblant et tilfluktsted for å koble av alene. Enten du slapper av med en god bok, et magasin eller med strikking er det fint å ha et sted å oppbevare sakene dine for en ryddig tilværelse i din stue. En trådkurv kan også romme koseteppet eller ekstra puter. Stilig og praktisk!

Dersom dere har en peis eller vedovn i hjemmet er en jutekurv helt topp å bruke til oppbevaring av veden. Jutekurv er en flettet kurv med praktiske håndtak som gjør det enklere å hente veden ute i garasjen og inn på stua.

Ta med på piknik!

Pakk lunsjen i en kurv med håndtak eller stråveske og ta med i parken eller på stranda slik som på film. Enten du vil arrangere en romantisk date eller skal ha med barna for å bade kan du pakke mat, drikke og pledd ned i kurven. En slik kurv kan også brukes som oppbevaring hjemme. Hva med en søt og landlig krydderholder på kjøkkenet? Små kurver kan også bli en rustikk fruktskål på spisebordet. Fyll med ferske appelsiner og epler og vipps så har du fristende dekor.

Slipp kreativiteten løs!

Det finnes mange andre smarte og stilige måter å bruke store og små kurver til annet enn oppbevaring! Bruk dem som ren dekor rundt om i hjemmet fra kjøkken til stue.

En liten kurv kan for eksempel brukes som kubbelysholder dersom du tar de rette hensyn på forhånd. Sett lyset i en lysholder av glass for å beskytte kurven fra den åpne flammen. Med en flettet kurv som lysholder kan du virkelig pynte opp vinduskarmen og få et mykt og behagelig lys på mørke kvelder.

Eller hva med å bruke en trådkurv som potteskjuler? Store, grønne og frodige planter er veldig trendy og kan virkelig bli et dekorativt element ved å plassere planten i en kurv. En kurv eller veske av strå tåler ikke mye vann over tid så pass på å plassere en potteskål i bunn som fanger opp vannet fra planten.