Dato: 2020

Høstinspirasjon: Bad

PEDALBØTTER

Pedalbøtter er praktiske søppeldunker til et bad. Du trenger små, men praktiske søppelbøtter på et slikt rom og disse er begge deler. Du åpner dem ved å tråkke på bøylen nederst og de lukker seg selv når du slipper bøylen opp. De kommer i sort og sølv.

TOALETTRULLHOLDER

Når du sitter på do og har gjort ditt fornødne er det lite som er så irriterende at dorullen henger på en vegg som er alt for langt unna. Lykken er fullkommen når du halvnaken må lene deg fremover med buksene på å nå frem til papiret. Denne toalettrullholderen kan plasseres fritt i rommet og i bad eller toaletter med manglende plass for veggfeste av dorullholder er den et kjærkomment innslag.

KLOKKE

Hva er vel verre enn å ha dårlig tid på morgenen og ikke vite hvor mye klokken har blitt? Med denne enkle veggklokken kan du følge med på tiden og unngå å bruke for lang tid i dusjen.

HJØRNEHYLLE TIL DUSJ OG BADEKAR

I denne enkle hjørnehyllen kan du plassere alt du trenger for et beroligende karbad eller en oppfriskende dusj. Den er enkel å plassere, da den har trekantfasong, og den tar liten plass. Trenger du mer plass til oppbevaring kan du montere flere hyller over hverandre.

OPPBEVARINGSKURVER TOALETTPAPIR OG VASKEMIDLER

Å ha fine oppbevaringskurver på bad og vaskerom, frisker opp inntrykket av disse rommene. Vi har praktiske og lekre oppbevaringskurver til både toalettpapir, vaskemidler og skittentøy. Her kan du lagre ekstra produkter, eller ha de fremme for gjester og familie. Bruk dem der du har behov, dekorative og praktiske er de uansett. Disse kurvene finner du her >>

OPPBEVARING SKITTENTØY

En lekker skittentøyskurv kan løfte utseendet på badet ditt. Disse kurvene er nødvendige, men ofte kjedelige å se på. Vi har trendy skittentøyskurver i tykt stoff, som er enkle å plassere på grunn av sin myke kvalitet. De passer inn i de fleste stiler og er store og funksjonelle. De fleste skittentøyskurver finner du her, men de på bildet på denne siden ligger under kategorien baderomstilbehør her.