Høstinspirasjon: Soverom

SENGESETT OG PLEDD

Ingenting er som å krype inn i nyvasket sengetøy. Lukten og følelsen er helt spesiell og noe alle kjenner til. Og hva med å pynte opp litt med noen fine pledd? Vi har et stort utvalg av sengesett og pledd i mange farger og stiler. Med våre priser har du råd til å unne deg noe nytt – ganske ofte. Hvis du matcher dette med nye pynteputer og kanskje en puff, vil du få et nydelig og moderne soverom.

PUTER OG HOTELLPUTER!

Våre pynteputer finnes i mange forskjellige størrelser og kvaliteter. Selv om velur fortsatt er en bestselger hos oss, har vi nå fått inn puter i flere spennende stoffer. Fargene stemmer med årstiden og er lune. Hvis du setter dette sammen med et nytt pledd eller et nytt sengetøy, vil du få en oppgradering av rommet på et blunk.

PUFFER

Har du sett disse flotte puffene? De ser veldig eksklusive og dyre ut, men du får dem selvfølgelig til Europriser hos oss. De finnes i flere modeller og farger, og passer i de fleste hjem. De kan brukes som nattbord, pc-bord foran TV-en, eller bare til pynt.

BENKER

Disse benkene i velur kan forandre et helt rom. De er trendy, lekre og i nydelige farger. Flere av dem har også praktisk oppbevaring under. Det mest praktiske er kanskje å ha de på soverommet eller i gangen, men de har flere nyttige bruksområder. Kanskje hytta trenger en oppgradering?