Inspirasjon til soverommet

Soverommet er et av de viktigste rommene i huset, hvor du kan trekke deg tilbake og lade batteriene etter en lang dag. I denne artikkelen får du et innblikk i vårens interiørnyheter og inspirasjon til hvordan du kan friske opp soverommet!

Skap hotellfølelse på soverommet

Ingenting er som å krype inn i nyvasket sengetøy. Lukten og følelsen er helt spesiell og noe alle kjenner til. Med nytt sengesett, hotellputer og et pent pledd kan du enkelt skape hotellfølelsen på soverommet. Kombiner gjerne hotellputene med hodeputer i samme trekk for en elegant stil, eller bruk forskjellige trekk og sett sammen pynteputer i ulike farger og mønstre. 

Gjør sengen uimotståelig med puter

For å skape den ordentlige hotellfølelsen på soverommet trengs et generøst antall puter, som vil gjøre at sengen ser uimotståelig innbydende ut.

Legg hotellputene innerst for støtte,  deretter hodeputer og tilslutt pynteputer i forskjellige farger og mønstre ytters. 

Sjekk vårt utvalg pynteputer og finn din stil her.

Spar plass med småbord

Småbord passer like godt på soverommet som i andre deler av huset med sine mange bruksområder. Selvom småbord gjerne brukes som et avlastningsbord i stuen, passer det like godt som interiør på soverommet. Småbord er et godt alternativ til deg som ikke har behov for et nattbord med oppbevaring, men likevel ønsker et lite bord som gir deg mulighet til å sette fra deg kaffekoppen eller dekorere med en pen leselampe

Luksus i hverdagen med gulvteppe

Med et gulvteppe kan du gi soverommet et eksklusivt og lunt preg. Ikke bare er det godt å gå på, det gjør også rommet mer behagelig å oppholde seg i. Et gulvteppe gir også god akustisk demping, og vil få rommet til å føles varmere. Hvis du har stort soverom bør du gå for et stort teppe, eller danne forskjellige soner med flere tepper. Perfekt hvis du ønsker å skille sengen fra et skrivebord eller en lesekrok! 

Gi veggen et nytt uttrykk med vegghyller

Med en vegghylle kan du enkelt skape et helt nytt uttrykk på veggen og samtidig spare gulvplass. Hvis du ønsker å gjøre soverommet mer personlig kan du stille ut bildene dine i hyllen, eller dekorere med personlige pyntegjenstander. Hvis du ønsker et mer moderne uttrykk kan du pynte hyllen med lys og lyslykter, små vaser og grønne planter eller silkeblomster

Smart oppbevaring med lekker puff

Det er ikke så mye som skal til for å gi rommet et moderne og eksklusivt uttrykk. En lekker puff kan enkelt piffe opp soverommet, enten du vil bruke den som et funksjonelt møbel eller som en del av interiøret. En puff med oppbevaring passer utmerket på soverommet, og bidrar til at du kan pakke bort ting du ikke trenger, og holde rommet ryddig. Ved å ha en puff på soverommet kan du dessuten enkelt trylle frem ekstra sitteplasser når du får gjester!