Velkommen til kjøkkenavdelingen

Kokepunktet - et sted hvor god mat møter praktisk oppbevaring, og stilfulle produkter som står klare til å berike hverdagen din. Her finner du alt som trengs for å gjøre matlagningen til en inspirerende og gledesfylt reise. Utforsk et bredt utvalg av kjøkkenutstyr, fra nyttige redskaper til solide kasseroller. Kokepunktet er dedikert til å tilby et kjøkkenmiljø som er like mye en fryd for øyet som det er praktisk i bruk. Start ditt kulinartiske eventyr her.

Populære kategorier

Cuisine - gleden ved matlagning

Cuisine er laget for alle, fra mesterkokker til nybegynnere. Med seriene Home, Selected, og Chef, finner hver kokk det de trenger, tilpasset etter behov og ferdighetsnivå, med garantier som varer 2, 5, eller 10 år. Enten du velger Home for sin lette vekt, Selected for full induksjonskompatibilitet, eller Chef, som er laget av støpt aluminium, tilbyr hver serie enkel rengjøring og optimal varmefordeling. Dette sikrer perfekte resultater på ethvert kjøkken.

Alessio er en italiensk kokk som brenner for å bringe smaken av autentisk italiensk mat til ditt kjøkken. Han ønsker å forenkle matlagingen og gjøre den mer gledesfylt for kokker på alle ferdighetsnivåer. Derfor deler han gjerne sine beste tips og triks, slik at du kan bli Helt Chef på ditt eget kjøkken. Trenger du råd om hvordan du vedlikeholder stekepannen, eller hvilken kniv du bør bruke for å fjerne skinnet på fisken? Dette, og mye mer, får du svar på fra Alessio.