Hårtilbehør

I dette landet hvor vi har både mye vær og hardt klima store deler av året, kan det for mange virke litt meningsløst å fikse håret til noe annet enn den klassiske hestehalen eller bare ta litt spray i luggen for å komme gjennom dagen. Andre føler kanskje at det kreves en høyere utdanning for å kunne få til noe som helst, men da har vi gode nyheter: det er kjempe enkelt og du finner et stort utvalg i hårtilbehør hos Europris.

Ikke slurv med hårbørstingen!

En god hårbørste er viktig for et godt resultat. Noen av oss trenger kanskje flere ulike hårbørster og kammer for å få det resultatet vi ønsker. De fleste av oss har en børste vi trives med, og som fungerer til daglig bruk. Skal du derimot bruke hårbørsten i forbindelse med føning for volum, bølger eller krøller, har vi egne børster egnet for dette. Du finner også små søte hårbørster til de minste, i flere ulike farger. Om det er lenge siden du byttet ut børsten, er det kanskje på tide med en ny?

Hårspenner er trendy og enkelt - for alle

Hårspenner er veldig i vinden om dagen, og kan brukes alene eller for å pynte opp en hestehale eller flette. Hos Europris har vi et stort utvalg i hårspenner og hårnåler, som kan gi deg frisyren du drømmer om eller det lille ekstra før du skal bort. Hårspenner er kanskje det du bør ha masse av, for det er ikke til å stikke under en stol at de på merkelig vis blir borte rett som det er. Har du mange spenner, kan du variere bruken og har alltid en på lur når behovet melder seg.

Ikke god på fletter? Prøv bobleflette!

En bobleflette er superenkel, og lages av flere hestehaler med små hårstrikker av silikon som ikke synes når du er ferdig. Har du forskjellige lengder på håret, kan du bruke hårnåler til å samle håret mer og få et bedre resultat. Mange av oss foretrekker å være nydusjet når vi skal bort eller pynte oss, men prøv å la vær å vaske håret. Hår som er nyvasket eller nyklippet kan være noe vanskeligere å style, så om det er en dag eller to siden sist du vasket håret er det et perfekt utgangspunkt for å til den frisyren du ønsker. Søk på nettet etter «bobleflette», så finner du enkle oppskrifter og videoer som viser deg hvordan du går frem.

Hårbøyle - bare for ungene eller voksne også?

Det er mange meninger og minner om hårbøyler. Noen av oss husker kanskje en hårbøyle som strammet eller ikke var helt som vi ville, men foreldrene våre presset den på til 17. Mai eller bursdag. En ting som er sikkert: hårbøyle passer til alle. Store og små. Hele året. Om du har kort eller langt hår, kan en hårbøyle en fin detalj både til hverdag og fest. Det finnes flere størrelser og passformer til både barn og voksne, og noen hårbøyler har også sløyfer eller knuter som gir en enda tidligere detalj - og kan matche antrekket om du ønsker.

Prøv noe nytt - kanskje et hårbånd?

Et hårbånd er svært anvendelig, og kan brukes til både hverdag og fest. Skal du sole deg på verandaen eller i parken, kan det være smart med et hårbånd som holder håret unna ansiktet. Har du flere hårbånd kan du har noen som er til festlige anledninger, og noen som brukes til litt mer hverdagslige aktiviteter som for eksempel hagearbeid eller trening. Det finnes ikke noe mer irriterende enn hår som blåser i ansiktet, svette som renner og klør når du har hansker eller jord på hendene og ikke får tatt det bort. Et hårbånd fikser problemet! Har du ulike lengder på håret og ønsker å få satt opp håret, men de korte lengdene får ikke vært med i oppsatsen - kan et hårbånd, hårbøyle eller hårnåler hjelpe deg med dette.

Hairbun eller hestehale - det funker til fest også!

Mange setter håret opp i en rotete dott eller hestehale, både fordi det er trendy med enkle frisyrer - men også fordi det ikke tar noe særlig tid. Om du skal i bryllup, konfirmasjon eller andre litt større anledninger, kan det være fint å stramme opp sveisen noe mer enn man gjør til vanlig. Hos oss finner du hårdonuts som gjør hårdotten klar for fest, hårstrikk med metallring som gjør hestehalen litt mer stilig eller et stort utvalg i hårklemmer og hårspenner med detaljer som gir både sveisen og antrekket det lille ekstra. Om våren og sommeren kan du også vurdere å pynte med ekte eller kunstige blomster, eller blomsterkrans om det er passende.

Hårpynt til de minste

Har du barn eller barnebarn har vi masse hårpynt som passer til disse også. Går de i barnehagen, blir hårstrikker og hårspenner borte rett som det er, og man trenger et lager for å ikke gå tom på tidspunkter man absolutt skulle hatt en spenne eller strikk. Heldigvis har Europris et stort utvalg og gode priser, slik at du får mer for pengene.