Pynt hjemmet til Halloween-feiringen

Planlegger du en hårreisende Halloween-fest, ønsker å komme i høststemning, eller vil bare gjøre ungene glade? Da har vi noen tips til deg! Her finner du inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt til Halloween.

Planlegger du en hårreisende Halloween-fest, ønsker å komme i høststemning, eller vil bare gjøre ungene glade? Da har vi noen tips til deg! Her finner du inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjemmet ditt til Halloween.

Slipp Kreativiteten Løs

Halloween er en gylden anledning til å uttrykke din kreative side. Uansett om du vil kjøpe nye dekorasjoner eller bruke det du allerede har, finnes det flere stiler du kan gå for. Stilen du velger er avhengig av type Halloween-feiring du foretrekker. Gjør feiringen så grufull eller innbydende som du selv vil.

Dette er de vanligste Halloween-stilene

Hjemsøkt hus

Dette er stilen for deg som vil skremme naboen litt. Bruk falske spøkelser, spindelvev og tåke for å gjøre huset ditt til nabolagets skumleste.

Skrekk og gru

Dette er for deg som virkelig vil skremme! Gi besøkende frysninger nedover ryggen med skumle masker, blodige detaljer og kanskje en zombie i hagen.

Barnas magiske verden

Har du barn som elsker Halloween, men er litt små for skrekk og gru? Den barnevennlige stilen fokuserer mer på lek og fantasi med fargerike gresskar, vennlige spøkelser og magiske skapninger som feer og drager.

Koselig høsthjem

Vil du feire Halloween, men uten å skremme noen? Dekorer med lyslenker, gresskarlykter og høstblader for en lun og hyggelig atmosfære.

Hver stil har sin egen sjarm og gir ulike muligheter for kreativitet. Velg det som passer best for deg.

Klassisk Halloween-pynting

For å skape en klassisk skummel atmosfære kan du starte med å dekke til møblene med slitte laken. Heng kunstig spindelvev over hyller, bord og annet interiør for å skape en hjemsøkt stemning. Dekorer med hodeskaller, edderkopper og gresskar der det passer inn.

 

Lys opp natten med skrekk

Hold hjemmet mørkt og bruk levende lys eller flakkende led-lys for å forsterke følelsen av et hjemsøkt hus. Levende lys kan plasseres i grupper på bord og pulserende LED-lys kan plasseres i mørke hjørner eller i nærheten av Halloween-pynten for å skape et skumringsaktig preg i rommet.

Ønsker du likevel å ha på lyset enkelte steder kan du for eksempel klippe ut former av flaggermus eller spøkelser, og feste dem på innsiden av lampeskjermene. Dette vil kaste skumle skygger på veggene.

 

Gjør uteplassen klar for Halloween

Å skape uhyggelig stemning utendørs er enklere enn du tror. Jobb med det du allerede har. Hvis du har busker i hagen, kan du plassere falske armer og øyne i dem. Utemøblene dine vil fort se hjemsøkte ut med noen skjeletter eller hekser plassert på dem. Du kan også bruke kunstig spindelvev på busker og trær, eller for å dekke til vinduene dine.

Hvis garasjen din er stor nok, hvorfor ikke gjøre den om til et hjemsøkt hus? Med en mindre garasje får du til en skummel effekt ved å legge falske kroppsdeler under den lukkede garasjeporten. En enkel, men effektiv måte å sette skrekken i nabolaget på!