Finn ditt perfekte nyttårsfyrverkeri

Oppdag det ultimate fyrverkeriet for din nyttårsfeiring! Hos oss finner du et variert utvalg med fyrverkeri som passer enten du skal ha en avslappende feiring eller om du ønsker å avslutte året med et eksplosivt fargesprang.

Fyrverkeri for hele familien

For familier er det viktigste at fyrverkeriene oppleves som trygt og magisk for store og små. Derfor er fyrverkeripakker som Familie Mix, Crazy Mix, batteriet Pet Friend, og effekter som Oneshot gode valg. Fyrverkeriene er brukervennlige og har lavt støynivå, slik at alle i familien kan nyte kvelden.

Det er også mange barn som setter pris på de klassiske stjerneskuddene og kasteknallene som smeller når de kastes i bakken.

Fyrverkeri for nyttårsentusiaster

Søker du den ultimate nyttårsopplevelsen, vil fyrverkeribatteriene Final Power og Wide Sky la deg avslutte året med et smell. Pakker som Super Power, Power Mix, Power Pack har en god blanding av fontener, batterier, og romerlys som skaper skikkelig feststemning. De fargerike fyrverkeriene sørger for at ingen er i tvil om at klokken slår tolv.

Fargerike effekter

Er du typen som foretrekker en nyttårsfeiring med mest mulig effekter? Effektene Multiflash skaper en hurtigblinkende fontene, og Crazy Spinner bakkespinnere bringer liv til gata. Foretrekker du et herlig stjernedryss på himmelen er batteriene Color Night og Pet Friend perfekte, i tillegg til at de har lav lyd.

Husk å sette sikkerheten først

Uansett hvordan du velger å feire nyttårsaften, er det avgjørende at du husker på sikkerheten. Følg alltid instruksjoner, finn en egnet plass og hold trygg avstand til fyrverkeriene. Det er lurt å beskytte øynene med et par vernebriller, passe på hørselen din med ørepropper, og bruke tennstaver for opptenning. Etter du har tatt alle nødvendige forholdsregler, er det bare å glede seg over kvelden og ønske det nye året velkommen.

Lykke til med feiringen!