Skadedyr - Ta opp kampen!

Det snakkes mye og ofte om skadedyr. Noen er plaget og sliter med å bli kvitt enten skjeggkre eller mus på loftet, mens andre slipper unna det aller meste. Det er noen ting du kan tenke over for å unngå skadedyr i din bolig eller hytte, og Europris gir deg de rådene du trenger.

Jevnlig og nøyaktig renhold

Om dstøvsuger eller bruker tørrmopp ofte, gjør du det utrivelig for flere skadedyr. Vasker du med vann og rengjøringsmidler, er det viktig at du ikke bruker for mye vann som kan gjøre områder fuktige og ekstra trivelige for flere typer skadedyr. Benker og overflater bør holdes rene og tørre, for å unngå å tiltrekke seg skadedyr også her.

Forebygg på høsten

Det er mye du kan gjøre på høsten for å sikre at skadedyrene ikke tar seg inn i din bolig eller hytte. Tett igjen sprekker i grunnmur, lister og fuger så finner ikke dyrene noe trivelig plass og kose seg. I hagen kan du fjerne egg til flere typer skadedyr som for eksempel snegler og maur. Dette gir deg et mye bedre utgangspunkt for kommende sesong, og kan spare deg for mye tid.

Det finnes løsninger

Har du blitt utsatt for skadedyr enten det er utendørs eller inne, har Europris et bredt utvalg i produkter du kan bruke for å få bukt med problemet. Vi har ulike feller for både mus, rotter og skjeggkre, diverse midler for maur, mygg og snegler eller fugleskremsel om du plages av fugl på avlingene dine. Husk at det finnes retningslinjer og regler for bruk av gift mot mus eller rotter, så rådfør deg med fagfolk før du starter med dette.