Thermacell myggjager

Dette er din beste venn for en myggfri og knottfri sone. Thermacell er en liten, lett og støyfri myggjager.  Den er enkel å bruke både i hage, på veranda eller på tur i skog og mark. Den sørger for en myggfri sone på inntil 20 kvadratmeter. Det er et trådløst apparat som drives av en gasspatron, og noen modeller kan drives også med primus som er praktisk for de som har den med seg på tur.

Nyt en myggfri sommer

Se for deg dette: Du har tilbrakt hele dagen på stranda, og kommer hjem, klar for å nyte sommerkvelden på verandaen eller i hagen. Kanskje fyrer du opp grillen og lager en enkel middag, alene eller med familie og venner. Etter mat er det tid for dessert eller noe annet søtt, kanskje en kaffe, brettspill og pledd. Rett og slett oppskriften på en perfekt sommerkveld. Hvor irriterende er det ikke om mygg eller knott skulle satt en stopper for dette?

Maksimer turopplevelsen, uten myggstikk

Når du skal ut på tur og overnatte, kan det være en fordel å ta høyde for insekter. Ta med midler eller verktøy som sikrer at turopplevelsen blir slik du håper eller mer. Thermacell er liten og lett, og vil derfor hverken kreve mye plass eller vekt i tursekken. Apparatet bruker såkalte «matter» som skiller ut et giftstoff som kun er giftig for mygg, knott og andre insekter - ikke mennesker. Har du med en pakke med 12 slike matter, er du nesten garantert myggfri i opptil 48 timer. Det følger med en vannbestandig veske, og den er brukervennlig, enkel og lydløs. Sånn sett kan vi vel egentlig si at Thermacell er din beste turkamerat!

Virker den både for mygg, knott og tuneflue?

Ja, Thermacell er supereffektiv og skiller ut en kopi av et naturlig insektsavvisende middel som kalles D-alletrin. I flytende form tar dette middel livet av insekter, men ved utslipp av denne gassen virker det avvisende og jager insektene bort fra området den brukes. Apparatet skaper en beskyttelsessone som er opp til 98% fri for mygg og andre stikkende insekter.

Finnes det ulike varianter av myggjagere?

Hos Europris har vi alt du trenger for å få en sommer ute mygg eller knott. Og myggjagerne kommer i to utgaver.

 

Håndholdt modell

Thermacell kommer som en håndholdt maskin som er lett å ta med seg på tur i skog og mark, på jakt og fiske, til camping eller i hagen hjemme. Den håndholdte modellen finner du her >>

Terrasse-modell

Du får også en variant som er utformet som en terrasselanterne med nøyaktig samme effekt som den håndholdte, men som i tillegg har et batteridrevet lys som setter litt ekstra god stemning på verandaen eller på telttur. Terrasselanterne modellen finner du her >>

Har du et større problem, og ønsker å bli kvitt bestanden i området rundt hagen kan det være lurt å ta en kikk på vår Mosquito Magnet. Det er en myggmagnet som tiltrekker seg mygg og knott over et område på inntil 4 mål, og går for å være verdens beste mygg- og knottfanger. Denne drives av strøm og propan (les mer om Mosquito Magnet her>>), men dersom du skal på tur er Thermacell myggjager et bedre alternativ.

God sommer - og god tur!