Hva skal du i påsken?

Påsken nærmer seg og selv om ikke alle skal på fjellet, har de fleste gjort seg noen planer eller tanker om hva de skal bruke fridagene til. Her får du noen tips om hvordan din påske kan bli enda bedre.

På hytta

Enten denne ligger på fjellet, i skogen eller ved sjøen vil været være det store samtaleemnet. Blir det tur og solvegg eller blir det innekos? Uansett er det lurt å pakke med seg litt påskegodt, bøker og spill. Og masse påskepynt, så klart. Gule lys og servietter, påskeegg med Knallgodt og søte kyllinger hører med. Og trenger du noe å pakke i har vi et bredt utvalg tursekker fra 20 til 60 liter.

Være hjemme

Enten du bare skal slappe av hjemme, gjøre de tingene du ikke får tid til ellers eller ta et tak i hagen (eller litt av alt), blir det aldri feil med litt søte påskegodter og koselig påskepynt. Siden påsken er så sen i år kan det for mange være aktuelt å starte arbeidet med å gjøre hagen klar for vår og sommer. Du finner alt du trenger til hagen hos oss, og er det noe du lurer på om hagestell skal vi hjelpe deg så godt vi kan. For å gjøre det enklere for deg har vi lansert Uteskolen med Christopher Rodriguez, som lærer deg det du trenger å vite om stell av hage. Når du først er i hagen er det kanskje på tide å sette opp trampolinen også og begynne å tenke på nye hagemøbler. Eller hva med å vaske vinteren av bilen og gi den en real og grundig vårvask med en høytrykkspyler?

Reise bort

Bruker du påsken til å pakke kofferten og sette deg på et fly til utlandet? La feriefølelsen starte allerede på flyturen, det er lett å gjøre timene i flysetet mer komfortable med de rette reiseeffektene. En god koffert er selvsagt en god start. Enten du bare trenger en lett kabinkoffert med hjul som er enkel å få med seg, eller om du skal pakke mer og trenger en romslig koffert med et beskyttende hardt skall som tåler en trøkk. Med hjul den også, selvsagt. Er du bekymret for overivrig pakking og gebyr for overvekt? En enkel bagasjevekt vil spare deg ubehagelige overraskelser. Når du endelig sitter i flysetet er det enklere å finne roen med en komfortabel nakkepute.

Pusse opp

Dagene har blitt merkbart lengre og lysere. Det gir ekstra energi, samtidig som lyset gjør behovene for oppussing enklere å legge merke til. Det er ikke uten grunn at våren er høysesong for oppussing. Mange bruker derfor de ekstra feriedagene på å gjøre det fint hjemme. Uansett hva du trenger å fikse får du utstyret du trenger på Europris til europriser. Hvorfor betale mer et annet sted? Vi er størst i Norge på malepensler og malerutstyr med et stort utvalg av høy kvalitet til en lav pris. Hos oss finner du pensler og maleruller fra Harris, Storbritannias største produsent av malerutstyr, og vårt eget merke Work – tillegg til alt annet du trenger for å få malejobben gjort. Vi har også el-verktøy for nesten enhver jobb og anledning – også hagearbeid. Både Ryobi ONE+ og Gear FLEXX har oppladbare batterier som kan brukes av alle verktøyene i hele serien, det blir både billigere og enklere for deg. Her kan du se hele vårt utvalg av produkter til å fikse hjemme.

Uansett hva du skal gjøre på fridagene dine ønsker vi deg en riktig god påske!