Vår veterinær: Leidulf Farstad

Et godt kosthold er viktig for et godt liv, det gjelder også for kjæledyret ditt. Å vite akkurat hva som er et riktig sammensatt fôr og hvordan du kan beregne riktig mengde tilpasset ditt kjæledyrs alder, størrelse og aktivitetsnivå er ikke alltid like lett å avgjøre. Men det er ikke så vanskelig hvis du bare vet hvordan.

Dette kan Leidulf Farstad, som er veterinær og ernæringsekspert for dyr, hjelpe deg å finne ut av.

Det er bare å send Farstad en e-post (farstad@europris.no) med dine spørsmål rundt vårt Max Dog-fór. Du kan også ringe 489 43 300, Leidulf er tilgjengelig på telefon hver torsdag mellom kl. 15 – 17.

Har du hund og vurderer å bytte fôr?

Sammen med vår hundeekspert Andrea veiledet Leidulf en gruppe hundeeiere gjennom et fôrbytte til vårt rimelige premiumfôr Max Dog Selected. Dette var svært lærerikt og ga oss veldig nyttige erfaringer.

Bytt fôr - Max Enkelt!

Det er mange grunner til at hundeeiere ønsker å bytte fôr til hunden sin. Som oftest er det et ønske om å gi hunden bedre og sunnere mat – og helst til en så lav pris som mulig. Likevel kvier mange seg for å bytte, først og fremst fordi de tror det kan være vanskelig. Kanskje har de prøvd en gang før og gitt opp etter noen dager. Men det er faktisk ganske enkelt hvis man vet hvordan man skal gjøre det. Det tar bare cirka en uke med gradvis tilvenning for deg å hunden din å lykkes.

Hvis du ønsker å bytte til vårt premium fôr MaxDog Premium Selected og følger rådene til Andrea og Leidulf tør vi garantere at byttet går bra. Så sikre er vi at vi gir deg en fôrbyttegaranti: Hvis ikke du og hunden din er 100 % fornøyd, får du pengene tilbake.

Du kan se filmer og lese mer om MaxDog Selected, enkelt fôrbytte og garantien vår her →