Work Flexx batteriverktøy

Med ett batteri som passer i alle verktøy tilbyr Flexx en enkel og praktisk arbeidsdag. Alle produktene i serien drives av ett og samme batteri, noe som sparer deg for både rot med bortkomne og mange ladere, men også for penger som du kan legge i verktøy fremfor ulike batterier. Med Flexx bytter du enkelt og greit batteriet over fra et verktøy til et annet etter behov. Dette er én for alle og alle for én-prinsippet i praksis. Serien består av ulike elektroverktøy som eksempelvis drillsett, vinkelsliper, multiverktøy, ulike type sager, samt en batteridreven arbeidslampe. Og det beste? Vår fantastiske 5-års garanti!

5 års garanti
En garanti er en privat avtale mellom Europris og våre kunder som går utover den normale reklamasjonsretten. For el-verktøy er reklamasjonstiden normalt to år. Europris utvider denne klageretten med hele tre år! Det betyr at innen fem år fra kjøpsdato får du erstattet el-verktøy og -utstyr med produksjons- eller materialfeil med et nytt, tilsvarende produkt. 5 års garanti er en sjeldent god garanti som gir deg trygghet for både kvalitet og kjøp. Garantien gjelder kun privatkunder.

Batterier

Flexx elektroverktøy har moderne 18V Li-ion batteriteknologi med 5 års garanti. Volt (V) er hvor kraftig maskinen er og amper (Ah) er hvor lenge et batteri holder på en lading. Hvis du er skikkelig handy og skal gjøre et stort prosjekt kan det være lurt å ha to batterier. Mange velger å ha et 1,5 Ah og et 3,0 Ah batteri tilgjengelig. Da har du alltid et som er fulladet. Men for de fleste av oss holder det lenge med ett batteri.

Drill

En god drill er selvskreven for enhver handy mann eller dame. Brukes til å skru og bore i det meste. Enten du skal montere en terrasse eller en bokhylle, eller lage skal lage et lite hull i veggen til et gipsanker (for bilde) eller tusen andre ting: drillen er din beste venn. Flexx drill har to gir og led-lys.

Bajonettsag

Din venn i nøden. Bajonettsagen er grovsagen som skjærer seg gjennom de fleste materialer. Den kan komme til der andre verktøy for lengst har gitt opp, og kan sage i nesten alt: tre, metall, betong og murstein. Brukes ofte til oppgaver i kategorien nedriving: Når gamle vinduer skal byttes, når en skillevegg skal fjernes osv. Flexx bajonettsag den brukes til mye annet også – f.eks. til beskjæring av trær.

Vinkelsliper

Vinkelsliper Med en vinkelsliper kan du skjære, slipe, sage, polere og pusse alt fra betong og stål, til lakkerte overflater. Og fjerne rust. Selv om maskinen er enkel og ikke noe hokus pokus, er den veldig anvendelig. Det er nesten bare fantasien som setter grensen, man får i alle fall mange ulike skiver for forskjellige materialer og anvendelser. Flexx vinkelsliper er lett og praktisk og har en diameter på 115 mm.

Borhammer

Borhammer er en maskin for å lage hull og ikke minst meisle i mineralske materialer som stein og betong. Den har et slagverk som slår på den enden av boret som er festet i maskinen slik at borets skjær hamrer i stykker materialet det bores eller meisles i. Under boring driver maskinen boret rundt. Rotasjonen kan skrus av på maskiner som kan benyttes til meisling. Flexx borhammer leveres med fire ulike bor.

Spikerpistol

Legg bort hammeren og unngå stygge slagmerker og vonde tomler! Denne kompakte spiker- og dykkertpistolen er perfekt til blant annet lister, paneler, plater eller andre arbeidsoppgaver. Flexx spikerpistol har plass til hundre spiker (max 50mm) eller stifter (max 40mm) og kan fyres av 60 ganger i minuttet. Da går det unna!

Multiverktøy

Hva er egentlig et multiverktøy? Jo – det er ganske enkelt et verktøy som gjør mange forskjellige ting. Flexx multiverktøy pusser, kutter, sliper og er genial til små spesialjobber: kutte i tre eller metall, kutte hull i en plate, pusse i et hjørne eller gjøre andre småjobber – multikutter stiller opp! Leveres med tre stykk slipepapir, skrape og sagblad.

Slagskrutrekker

Har du ikke allerede en slagskrutrekker vet du ikke hva du har gått glipp av – før nå. (NB. Må ikke forveksles med slagdrill som er noe helt annet – nemlig bore i mur.)Kanskje ”krangler” du og drillen når du skal få inn vanskelige skruer? Da burde du heller gå for en slagtrekker. Flexx slagskrutrekker roterer som en vanlig drill i den farten du vil, men når den merker at skruen byr på motstand reduserer den rotasjonshastigheten og begynner å slå også. Sånn, da er det bare å la den holde på til skruen er inne.

Arbeidslampe

Å jobbe i mørke natta er en dårlig ide. Du ser ingen ting! Derfor, bruk lys. En kraftig arbeidslampe er enkel å plassere der du trenger å se godt. Og med batteri kan skjøteledningen ligge i skuffen så du slipper å snuble. Flexx arbeidslampe har tre ulike nivåer av lysstyrke. (Fire hvis du regner med helt mørkt.)