Dato: 01.12.2019

Kunstig juletre

Tradisjonen med et vakkert pyntet tre i stua er en sentral del av julefeiringen og en tradisjon som står sterkt i norske hjem.

Noen ønsker å gjenskape juletreet fra sin barndoms jul, andre ønsker seg et moderne tre pyntet etter årets trender. Og mange liker å blande litt gammelt med litt nytt. Det alle har til felles er at de ønsker et juletre som både pynter og lyser opp hjemmet og skaper den lune og god julestemningen man ønsker å dele med sin familie og sine gjester. Enten du velger gran eller furu, eller gjør som stadig flere og velger et naturtro og kunstig juletre finner du alt du kan drømme om av lys, pynt og dekor hos oss.

Et perfekt juletre – år etter år
Kunstige juletrær blir stadig mer populært, og det er mange grunner til det. Kvaliteten har blitt så god det er enkelt å finne et naturtro tre med "perfekt" form i den høyden du ønsker. Våre trær er mellom 60 og 210 cm, de drysser ikke, du slipper å tenke på vanning, de er enkle å oppbevare – og holder seg grønne og glitrende år etter år. Selv om et kunstig tre koster mer enn et ekte, er dette en kostnad du lett sparer inn i løpet av noen få år.

Perfekt for allergikere
For mange allergikere er kunstige juletrær en nødvendighet. Men også mange som ikke er allergiske mot bartrær, opplever plager som rennende nese og røde øyne. Inneklimaet påvirkes av både pollen og muggsopp, og det kan det blir mye av når et ekte tre sakte tørker inn i et tett og moderne hus, selv om det vannes og pleies.

Mindre julestress
De fleste av oss har nok å stri med før jul. Tenk deg å slippe jakten på årets tre en mørk og kanskje regnfull desemberkveld. Og du kan glemme alle bekymringer om hvordan du skal bli kvitt det når julen er over.

Mer jul
Mange ønsker å skape julestemning tidlig i desember, men "sparer" juletreet til den 23. desember for at det ikke skal begynne å drysse og visne for tidlig. Men med et kunstig juletre er ikke dette en bekymring, du setter opp treet når du har lyst og pakker det ned på 1-2-3 når julen er over.

Praktisk oppbevaringsbag
Våre flotte trær er enkle å montere og enkle å oppbevare. De tar ikke store plassen når de pakkes ned, trærne får plass i en praktisk eske som er enkel å oppbevare. Har du ikke esken kan anskaffe deg en oppbevaringsbag for juletreet her >>

Se vårt store utvalg
Det er enkelt å finne et tre som passer din stue og din smak. Velg et tre med eller uten lys ferdig montert. Velger du et uten bør du sjekke våre flotte nyheter på juletrebelysning i år. Når treet er lyssatt er det bare å kose seg meg å pynte i din stil med dine favoritter fra vårt store utvalg juletrepynt.

Foretrekker du et ekte tre?
Mange velger fortsatt et ekte tre, det handler gjerne om tradisjon og for noen er lukten av gran eller furu i stua helt nødvendig for å få den gode julestemningen. Under våre juletips kan du lese om "Slik får du et vakkert (ekte) tre gjennom hele julen!"

Uansett hva du velger har vi alt du trenger for å lyssette og pynte treet akkurat slik du vil ha det.

Hos oss finner du naturligvis også praktiske og dekorative juletreføtterjuletreskjørt som kan skjule foten hvis ønskelig og ikke minst: en lur pose å trekke over treet når du skal ha det ut og vil unngå barnåler over alt.

Vi ønsker deg og dine en gledelig jul.