Badebasseng i ulike størrelser og fasonger

Det er ikke alltid man får tid til å ta med hele familien på stranda for en dukkert i en ellers travel hverdag. Det skal pakkes mat, leker til barna, stoler, skift og alt annet som trengs. Skaff deg heller en liten bit av sjøen til din egen hage! Hos Europris har vi et stort utvalg badebasseng i ulike størrelser og fasonger. Bestway badebasseng holder god kvalitet og lav pris, slik at du kan nyte et privat basseng uten omfattende arbeid og store investeringer.

Badebasseng for barn og voksne

Både store og små (og til og med de firbeinte) trenger en avkjølende dukkert på varme dager. Hos oss får du både store badebasseng og mindre barnebasseng som holder hele familien avkjølt gjennom sommeren. Vårt utvalg varierer fra oppblåsbare badebasseng, store badebasseng med stålramme til enkle plaskebasseng til barna. Unn deg litt sommerluksus og skaff deg et basseng eller boblebasseng for ordentlig spa-følelse i din egen hage.

De større badebassengene er romslige og mellom 2 og 3,6 meter brede. Disse rommer også mye vann. For å slippe å skifte vann mellom hvert bad anbefales det å bruke et filter for å holde vannet rent. Filteret kan rengjøres ved behov og bør byttes jevnlig for best effekt. Se vårt bassengtilbehør her >>

Barnebasseng og plaskebasseng - badeglede for de små

Dersom bassenget kun er til barnas bruk og glede kan det være tilstrekkelig med et mindre og litt grunnere barnebasseng. Våre plaskebasseng finnes som oppblåsbare og med stiv kant. Våre oppblåsbare plaskebasseng er med 3 ringer og finnes i ulike farger og motiv. Plaskebasseng med stiv kant er enkelt å få på plass, bare brett ut og fyll med vann! Her er det ingen behov for slitsom oppblåsing eller pumpe. La barna ta med sine favorittleker i vannet og de holder seg glade og avkjølte hele dagen. Se alt av badeleker her >>

Hva med en oppblåsbar sjørøverskute i hagen?

Et badebasseng gir ikke bare en mulighet for å avkjøle seg litt, det er også en kilde til masse lek og moro! Hos oss får du til og med et kreativt badebasseng formet som en sjørøverskute. La barna få vekke liv i deres indre pirat med dette morsomme, oppblåsbare bassenget. Her følger det også med to oppblåsbare sverd for å gi barna en ordentlig følelse av å være pirat. De kommer til å elske det!

Skulle det bli litt for mye lek og moro, og bassenget får små hull eller rifter i duken, kan dette enkelt lappes sammen igjen med et reparasjonssett.

Pool party istedenfor middagsselskap?

Det er ikke bare barna som kan nyte godt av et basseng i hagen. Når de små har fått lekt seg ferdige, er det bare å rydde bort badelekene og invitere over vennegjengen for et skikkelig pool party. Et kjølig badebasseng, grillmat og litt forfriskende drikke er selve oppskriften på god stemning på varme og deilige dager. Pool party er en morsom erstatning til de mange, tradisjonelle middagsselskapene vi vanligvis drar i.

Hold bassenget ditt rent og pent

Vi har også det du trenger av produkter til ditt Bestway badebasseng. Husk på å dekke til ditt badebasseng når det ikke er i bruk med et praktisk bassengtrekk. Dette holder vannet fri for insekter, blader og annet som vinden kan dra med seg! Du finner også filter til pumpe, ting til basseng rengjøring og alt annet du skulle trenge til ditt badebasseng. Bruk også klortabletter for å holde vannet friskt og rent. En slik tablett tilsettes vannet ca. en gang i uken, litt avhengig av hvor mye aktivitet det har vært i bassenget.

Tips! Sett en liten balje med vann ved bassenget til å skylle føttene i. Slik unngår du enkelt at gress, jord, sand og annet smuss fra føttene blir med i vannet.