Badeleker

Gøyale badeleker til basseng- eller strandkanten

Endelig er sommeren her og det er tid for strand og bading. Gjør årets badesesong enda morsommere for barn med gøyale badeleker. Tiden da utvalget av badeleker var begrenset til bademadrass, badeball og badering er forbi. Her kan du se våre favoritter!

Badeleker og oppblåsbare dyr - sommerens absolutte must-have!

Vi har fått inn sommerens mest gøyale nyheter – oppblåsbare badedyr. Gleden er stor og latteren sitter løst når disse badelekene er med i vannet. Baderinger formet som store svaner, gigantiske enhjørninger og en knallrosa flamingo er ikke bare gøy, men en stor trend i sommer.

 

Svanen og enhjørningen finnes begge i to størrelser – en badering-størrelse med plass til én, og en megaversjon. Megasvanen er 185 cm lang, mens mega-enhjørningen er 275 cm lang. Vi har også en 5 meter lang enhjørningen-flåte med plass til 5 personer samt et rom for drikkeoppbevaring bakerst. Se hele utvalget her >>

De oppblåsbare badelekene finnes også som skilpadde, Disney-temaer og en stor spekkhogger! Her vil absolutt alle finne sin favoritt til sommeren.

Flytemadrasser - flyt med stil

I tillegg til oppblåsbare dyr har vi et stort utvalg badeleker som inviterer til lek og moro på stranda. Hva med en flytemadrass som du både kan flyte på vannet med, men også bruke som solseng på land? Velg en flytemadrass i den fargen og stilen du vil. Vi har til og med flytemadrass formet som en enorm ispinne og som en forfriskende øl blant nyhetene. Perfekt for deg som ikke er redd for å skille deg litt ut på stranden.

Du kan også velge å flyte rundt i en kul badering fylt med glitrende konfetti om det er å foretrekke. Som om ikke det var nok, har vi også badering til drikkeflasker eller glasset ditt om du vil dra den helt ut. Hold drikken din kjølig ved å la den duppe ved siden av deg i sjøen eller i bassenget. Denne typen badering, eller flytende koppholder, får du formet som en flamingo, enhjørning og en palme. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Armringer - Lær barna å svømme i sommer

I tillegg til morsomme badeleker til barna, har vi også det du trenger for å holde dem trygge i vannet. Kanskje denne sommeren er tiden da noen skal lære seg å svømme? Armringer er flyteelementer som festes på armen og hjelper barna å holde seg flytende. Armringer er et perfekt hjelpemiddel i opplæringen samtidig som både foreldre og barn føler seg trygge i vannet. Våre armringer kommer i barnas favoritt temaer fra både Disney og superhelt-universet.

For de mer svømmedyktige kan livet under vann utforskes med både dykkermaske, svømmeføtter og dykkeringer. Kast ut dykkeringer i vannet og la barna snorkle etter dem. Like morsomt i sjøen som i bassenget.

Vannsklie i egen hage

Skap lek og moro hjemme i hagen med en vannsklie – barna elsker det! Brett ut en vannsklie, sprut på vann og skli hele dagen. For ekstra god gli kan du legge på litt hudvennlig såpe og få en helt rå vannsklie. Regn med å bli nabolagets mest populære hage med denne på plass i sommer.

Andre sommerleker - sommer betyr lek og moro

Hvis dere blir lei av å bade setter det ingen stopper for moroa. Europris har leker som badminton, frisbee og boccia som kan brukes både på strand, i hagen eller i parken. En badeball fungerer også som stor fotball eller volleyball på land! Like gøyalt for store som for småbarn! Se alle våre sommerleker →