Garn av bomull

Hos Europris har vi et godt utvalg i bomullsgarn, som passer til flere ulike kreative prosjekter. Bomullsgarnet har flere egenskaper, og hvis man foretrekker 100% bomullsgarn er man garantert et mykt og slitesterkt resultat som føles godt på huden. Bomull er mer slitesterkt enn ull, men må se seg slått av silke og lin. En kombinasjon av bomull og for eksempel ull eller silke, vil gi deg et slitesterkt resultat som også har flekkavvisende virkning.

Bomull holder deg varm om været skulle være kaldt og grått, og passer godt til hekling eller strikking av trøyer, sjal eller ponchoer. Visste du at bomull har mange av de samme egenskapene som ull? De fleste plagg som er strikket i bomull både varmer og kjøler etter temperatur på samme måte som ull. Det er også populært å bruke bomullsgarn i 100% bomull til de minste, da dette kan vaskes på 60 grader og holde godt på formen. Bomull er også et perfekt heklegarn, hvor du for eksempel kan hekle flotte tepper og klær eller søte dyr og figurer som kan følge de minste den første tiden.

Bomull og bomullsgarn er svært anvendelig og egner seg til det meste. Hos Europris finner du et godt utvalg i farger og kvaliteter som gjør det enkelt for deg å strikke eller hekle de prosjektene du ønsker.

Se alle garnnøster her >>

100% Bomullsgarn fra Europris

Miksgarn med bomull

Strikkeoppskrifter som er godt egnet for bomullsgarn