Effekt

Effekt er en serie fantastiske vaskemidler som du kun får hos Europris. I Effekt-serien finner du alt innen rengjøringsprodukter og –utstyr og ikke minst vaskemidler til klærne dine. I tillegg til det brede vareutvalget så er produktene tilsvarende effektive og like gode som sammenlignbare produkter, men til en mye lavere pris - det gir deg mer til overs! Se rengjøringseksperten Leni sine tips og råd for best mulig vask av ditt hjem. Start alltid vaskejobben hos Europris.
Effekt – gjør rent for fint lite.

Fri

Effekt har også sin egen serie, Fri, som er snill mot sensitiv hud og fri for parfyme, fargestoffer og parabener. Fri består av Fri håndsåpe, Fri oppvaskmiddel, Fri skyllemiddel, Fri ull&silke-vask samt vaskemiddel til både farget og hvitt tøy. Serien er også godkjent av astma- og allergiforbundet. Vær snill mot sensitiv hud - bruk Fri.

Kjøp stort - Spar mer!
Kjøp stort - Spar mer! Europris gir deg mer til overs! Derfor tilbyr vi også flere produkter i Effekt-serien som store forpakninger. Større innkjøp betyr enda billigere priser. Ja til «Kjøp stort og spar mer»!

Leni, profesjonell rengjører

Leni er eier og daglig leder av vaskebyrået «Rent og Ryddig», og hun er også Europris sin egen produkttester. Leni gir kundene råd om både produkter og bruk, og deler egne vasketips og favoritter. Hun bidrar også med å utvikle nye produkter til vår egen rengjøringsserie Effekt.

Klikk her for vasketips fra Leni